Osobine znakova – Vodolija

Vodolija

KARAKTERISTIKE VODOLIJA:

Vodolija je treći i poslednji vazdušni znak. On voli prostor, slobodu i nezavisnost. Najgore što mu se može desiti je da ga neko zatvori u sobu koja mu liči na kavez. Vodolija je nepredvidiva, neposlušna i snalažljiva. Voli tehniku i svaki vid komuniciranja sa celim svetom…. Delovi tela povezani sa ovim znakom su nožni listovi, gležnjevi i cirkulacija. Vodolija je individualista, originalna, nekonvencionalna, istinoljubiva. Kontraverzna je, neuhvatljiva, ležerna, šarmantna; boem je i kockar. Uvek plasira nove ideje i ne podnosi kontrolu.

PRIJATELJSTVO:

Da je izvodljivo, Vodolija bi bila prijatelj sa celim svetom. Što su ljudi čudniji i drugačiji njoj su zanimljiviji.Sve dok ima dovoljno prostora za disanje, ona je najljubazniji i najkorisniji prijatelj kojeg je moguće zamisliti.Pokuša li joj se neko približiti više nego sto joj dopušta, okrenuće mu ledja i otići. Potrebni su joj prijatelji koji zajedno sa njom brinu o ljudskoj rasi i žele promeniti svet i takvo ce prijateljstvo onda potrajati dugo.

POSAO:

Vodoliji je potreban posao koji će ohrabrivati njeno nezavisno razmišljanje i u kojem će se ceniti njena genijalna inventivnost. Šta god radila, treba joj puno slobode. Iako nikad ne beži od ličnih odgovornosti, najbolje joj odgovara grupni rad. Novac nije najvažnija stvar u izboru karijere – ponekad je zapravo malo odsutna kada je u pitanju svakodnevni posao.

ZANIMANJA ZA VODOLIJU su: fotograf, inženjer, kompjuteri, režiser, glumac, balerina, pronalazač, istraživač, fizičar, antikvar, novinar, okultista..

GARDEROBA:

Ne želi da izgleda kao ostali, bez obzira koliko vodi računa o modi. Vodolija može da nosi vrlo konvencionalnu garderobu, na različit način, ili se može obući skroz šašavo i upadljivo. Omiljena boja joj je fluorescentno plava.

SLAVNE VODOLIJE:

Charles Dickens – pisac
Bob Marley – pevač

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *