Osobine znakova – Strelac

Strelac
KARAKTERISTIKE STRELCA:

Strelac je zadnji vatreni znak i poseduje vlastiti pogon. Neprestano se kreće prema sledećem horizontu. To znači da se u jednom periodu života kreće i premešta iz mesta u mesto, a kasnije se kreće kroz neprekidno učenje o svemu o čemu se na svetu moze učiti. To ne znaći da je on dosadni stari fosil sa knjigama; njegova kuća je prepuna optimizma i dobre sreće. Delovi tela na koje se ovaj znak odnosi jesu bedra, bokovi i jetra. Zavisno od unete hrane, bedra i bokovi obično su najveći prostori udova i Strelcu pomažu u kretanju. Jetra je najveći telesni organ. Ovaj znak voli veličinu i sve što radi, radi u velikom stilu. Voli slobodu, entuzijasta je i duhovit. Sportski tip, ima ogromnu energiju i jak libido. Voli putovanja, filozofiju, obrazovanje. Prati ga sreća. Uobražen, snob, ali gotovo uvek na strani zakona.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo Strelca je otvoreno i iskreno i mnogi mu zameraju da nije dovoljno taktičan, ali je njegovo srce samo iskreno.Kod njega je prekratak put od onoga što misli do onoga što kaže.Uvek je u potrazi za uzbudjenjima, pa mu ozbiljni i nervozni ljudi koji se plaše od promena, nisu baš najbolji prijatelji. Potrebni su mu otvoreni i srećni prijatelji koji neće mnogo obraćati pažnju na ono što im ovaj znak treska u lice.

POSAO:

Strelcu je potreban posao koji mu pruža dovoljno prostora za rast i učenje. Što ima više slobode, to je srećniji.U poslu ima potrebu za samomotivacijom. Strelac je rasipan i čini se da mu novac vetri iz džepova. Iz tog razloga mu nikada nije bitno koliko zaradjuje, ali uvek želi više….

ZANIMANJA ZA STRELCA su: novinari, ambasadori, pravnici, filozofi, svetski putnici, sudije, lekari, religija, pravo, crkve, pripadnost državnim i javnim institucijama.

GARDEROBA:

Strelac ne voli ukočeni stil, jer mu on ne daju slobodu kretanja. Iz tog razloga mu najbolje odgovara udobna odeća i obuća, koju može doterati po potrebi da deluje službeno. Omiljena boja mu je grimizna.

SLAVNI STRELCI:

Oliver Dragojevic – pevač
Steven Spielberg – filmski režiser
Tina Turner – pevačica

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *