Osobine znakova – Jarac

Jarac

KARAKTERISTIKE JARACA:

Jarac je vrlo povezan s vremenom i načinom na koji ga osećamo. Zapravo ovom je znaku vrlo teško gubiti vreme. Simbol koji ga pretstavlja izgleda poput velikog, zasukanog roga jarca. To je verovatno stoga što se ambiciozni Jarac, u svom traganju za uspehom i ostvarujući poslovne poduhvate, baš poput ove životinje vere brojnim planinama. Ono što Jarac najbolje radi jeste organizovanje stvari i njihovo održavanje na okupu, bez obzira radi li se o održavanju neke zabave, učestvovanju u vladi ili dogovaranju za neki pregled. Telesna područja vezana uz znak Jarca su koža, kosti i kolena. Jarac je ozbiljan, misaon, ambiciozan, teži ka uspehu u kasnijim godinama. Istrajan je, ima jaku volju, mudar, duhovan, nesiguran, ali i materijalista, sebičnjak. Postiže sve čemu se posveti. Ne traži priznanje za sebe. Kontroliše osećanja.

PRIJATELJSTVO:

Najbolje se oseća kada su stvari pod kontrolom i kada se svako ponaša pristojno. Potrebni su mu prijatelji čvrsti kao stena, koji ulivaju sigurnost i što je vrlo važno, koji su korisni. Obostrano pomaganje je način napredovanja, ali ako je zainteresovan za nekog samo zato što od njega može nešto dobiti – takvo prijateljstvo će se raspasti. Jarac ne voli da se predisponira na javnom mestu, te će svaki pokušaj takve vrste saseći i otići će dalje od takve osobe.

POSAO:

Jarac je ambiciozan i odlučan pa mu je potreban posao koji pruža priliku pravog uspeha. Ako ga zamole da preuzme odgovornost za gotovo sve, osećaće se vrlo posebnim. Što se više rada očekuje od Jarca, više će voleti da radi. Ima odlične budžetske veštine, ume da štedi, jer da bi se osećao sigurnim mora imati veliku svotu novca. Kada kupuje želi sve najbolje, kako bi trajalo što duže i konačno na taj način isto štedi novac.

ZANIMANJA ZA JARCA su: zidari, vrtlari, monasi, pustinjaci, policajci, direktori, menadžeri, umetnici, kompozitori, slikari, vajari, računovodje.

GARDEROBA:

Jarac se oblači prilično tradicionalno i ne voli neobičan izgled. Najsrećniji je u klasičnoj garderobi tamnih boja koja ističe njegov lik. Omiljene boje su mu crna, tamnoplava i tamnosmedja.

SLAVNI JARČEVI:

Kevin Costner – glumac
Martin Luther King – borac za gradjanska prava
Annie Lennox – pevačica
Denzel Washington – glumac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *