Osobine znakova – Škorpija

Skorpija
KARAKTERISTIKE ŠKORPIJA:

Škorpija je drugi vodeni znak. Ono što je najvažnije kod nje, ne vidi se na prvi pogled….da bi otkrili njenu pravu suštinu, moramo zaviriti ispod površine vode da je ugledamo. Znači ono što je najvažnije kod nje, nije vidljivo odmah, nego se nalazi duboko u njoj. Ima energiju vrednu strahopoštovanja. Ima moć da prodre do suštine stvari, ali isto tako ume da ujede za srce drugog čoveka, bas kao Škorpijin rep. Sa Škorpijom povezujemo seksualne organe, bez kojih nema novog života. Škorpija poseduje jaku volju, dinamićna je, skoncentrisana, uporna i ozbiljna. Privlače je izazovi. Zagonetna je, tajanstvena i mračna. Čini sve za prijatelje, ali suprotnom polu ne veruje. Njena deviza je „sve ili ništa“.

PRIJATELJSTVO:

Škorpija uživa da ulazi u mračna i skrivena područja uma drugih ljudi, ali iz nje niko ništa ne može da izvuče. Sumnjičava je prema strancima i treba joj vremena da stekne poverenje u novog prijatelja. U slučaju da prijatelj izneveri njeno poverenje, ne odustaje dok se ne osveti. Trebaju joj jaki i očaravajući prijatelji koji će poštovati njenu potrebu za privatnošću. Ljude privlači harizma Škorpije, ali isto tako ih iritira njena preterana tvrdoglavost.

POSAO:

Svoje vreme Škorpija ne želi da troši na površne stvari, pa treba da potraži posao koji će podržavati njihov analitički um. Bez napora ume da preuzme kontrolu nad stvarima. Sve što je drugorazredno i otrcano joj ne odgovara, pa joj je uvek potrebno mnogo novca, ali ako upadne u svoju fazu „sve ili ništa“ može da digne ruke od svega i živi veoma skromno i povučeno.

ZANIMANJA ZA ŠKORPIJU su: finansijeri, psihijatri, detektivi, advokati, špijuni, speleolozi, okultisti, trgovci.

GARDEROBA:

Škorpija voli da bude elegantna i neodoljiva i dobro se oseća u materijalima koji joj ističu stas. Sve stvari dobro ćuva i održava. Najdraže boje su joj tamnocrvena i crna.

SLAVNE ŠKORPIJE:

Princ Charles – naslednik britanskog trona
Hillary Clinton- prva dama SAD
Madame Curie- dvostruka dobitnica Nobelove nagrade, za otkriće radioaktivnosti i elementa radija
Whoopi Goldberg – glumica
Julia Roberts – glumica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *