Mesečni horoskop Decembar 2016 za Jarca

Vreme je da se stabilizujete, a prilika za to imaćete na pretek. Treba da pokažete ko ste i šta ste. Za vas nadolazeći period biće prepun uspeha, a vi ćete osećati elan prilikom ulaska u bilo kakav posao. Vama je bolno trenutno, polje emocija, jer ne znate kako da ih ispoljite.

Pogledajte mesečni horoskop i za blizanca:

http://www.akter.co.rs/mesecni-horoskop-za-decembar-2016-za-blizance/

Ipak, sa godinama postajete sve mlađi duhom, pa sve ono što ste u mladosti propustili, sada pokušavate da nadoknadite. Jupiter se sprema da uđe u vaše prirodno sedmo polje, što nagoveštava mogućnost ulaska u brak, posebno za pripadnike „duplog“ Jarca. Period praznika doneće vam bogat društveni život. Za vas je ovo plodonosan period u svakom smislu, zato ga iskoristite maksimalno. Pazite na ishranu.

Jarac decembar 2016: Horoskop za posao i novčane prihode

 

Novca će biti dovoljno, ako budete oprezno poslovali. Od vas se traži realna procena da biste dokazali svoju postojanost. Kategorično branite svoje stavove, ali postoje novi događaji koji dodatno otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da ispunite osnovne kriterijume koje postavljaju vaši saradnici, umesto da provocirate novu raspravu ili da se sukobljavate zbog različitih posvovnih interesa.

Ovo je odličan mesec za one koji se bave privatnim poslom. Doći ćete do izvesnih informacija koje će vam omogućiti da pokrenete jedan posao na koji ste duže čekali. Imate tendenciju da suviše brinete i strahujete, ali za tako nešto nema razloga. Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija ovog meseca. Moguć priliv novca krajem meseca, što će opravdati vašu upornost i mukotrpan rad.

Jarac decembar 2016: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Vaša potreba da se doterate i prolepšate i dalje je aktuelna u decembru. Rado biste se pomirili sa partnerom iz prošlosti, pa ćete i pokušati da napravite kontakt. On vam može biti potreban i za posao, ali je ipak savet da ne mešate ljubav i poslovni status. Za one koji su zauzeti, ovaj mesec će proći bez nekih većih promena. Zagrlite sve svoje drage jer ih vi volite uprkos njihovoj nesavršenosti i manama.

Potrebno vam je osveženje u svakom smislu. Partner je za vas prosto neuhvatljiv. Onima u stabilnoj vezi partneri će predložiti nove vizije i ideje.

Uključite se i saznajte o čemu se radi i videćete uspeh i na poslovnom i emotivnom planu do Nove godine. Zauzeti Jarčevi će prosto blistati u blizini partnera, ali i većine drugih osoba suprotnog pola. Pazite se mogućeg nesporazuma ili ljubomore partnera sredinom meseca. Ne ulazite bezveze u probleme i nesporazume i ne izazivajte nepotrebnu sumnju. Slobodni Jarčevi koji budu bili pozvani na neku proslavu sigurno će imati interesantnih poznanstava.

Jarac decembar 2016: Horoskop za zdravlje

 

U prethodnom periodu je kroz vaš znak prolazio Mars, koji koliko vam je dao energije, toliko vas je i naveo da se preforsirate i narušite fizičku ravnotežu.

Takav disbalans je mogao da rezultira migrenama ili čak povredama zbog želje da se što pre rešite suvičnih kilograma. Čuvajte svoje zdravlje i naučite da ne treba da se stidite onoga što znate i umete i da se pritom nikom ne pravdate.

Promenite način ishrane, idu praznici te se nemojte prejedati, već jedite umereno i videćete da, ako se budete pridržavali tog saveta sve će biti idealno, a praznici koji su pred vama proći će u zdravlju i veselju!