Vlada Stanojević svađa Milenu i Nemanju na „Farmi“

milena ceranic vlada nemanja

Pevačica i trenutna učesnica rijaliti šoua „Farma“ Milena Ćeranić uskoro će se naći u nezavidnoj situaciji da deli sobu sa sadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem, ali i sa dečkom sa kojim je imala avanturu…
voditeljem Vladimirom Stanojevićem, koji će na farmu ući za dve nedelje. Naime, Milena je pre Nemanje bila u jednoipogodišnjoj vezi sa muzičarem Milošem sa kojim je, kako „Alo!“ saznaje, raskinula vezu upravo zbog toga što ga je prevarila sa Vladom.“Milena i Miloš su imali lepu vezu sve do trenutka dok ona nije postala poznata zbog ‘Zvezda Granda’ i tada su počele njihove svađe.
Miloš se u početku trudio da balansira, ali kada je saznao da ga je Milena prevarila sa Stanojevićem, više nije mogao da izdrži i raskinuo je”, rekao je izvor blizak pevačici, koji je insistirao da ostane anoniman i dodao da Nemanja ne zna za njihovu kratku ljubav. “Milena i Vlada su uspešno sakrili avanturu od medija i kada su novine počele da objavljuju informaciju da će Vlada biti jedan od učesnika ‘Farme’, bila je šokirana, što je naravno morala da sakrije kako Nemanja ne bi video njenu uznemirenost. Verovatno joj je pao kamen sa srca kada ga nije videla u studiju”, zaključuje ovaj izvor. Inače, planirano je da Stanojević uđe u „Farmu“ dve nedelje nakon početka serijala, i to sa specijalnim zadatkom.
Mladi voditelj je potvrdio da je između njega i Milene bilo nešto više od prijateljstva, ali tvrdi da je to sada već iza njih. “Sa Milenom nisam imao vezu, već je tu bilo samo nekoliko poljubaca, sada smo veoma dobri prijatelji i poštujem je. Ako uđem u ‘Farmu’, verovatno ću kao i učesnici prošlog serijala imati neki zadatak, ali zaista ne znam da li bi to bilo da zavadim ili zavodim nekoga”, prokomentarisao je mladi voditelj. Ako je suditi po prošloj sezoni u kojoj je Marko Đurovski imao zadatak da zavede manekenku Sandru Obradović, i ovaj put su organizatori pribegli sličnom metodu ne bi li na taj način dobili sukobe i nove avanture, što će im zagarantovati gledanost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *