Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u „Survivor-u“

Posted: 2010-07-19 23:31:59

Jedna od naših najvećih folk diva, pevačica savršene boje glasa, Vesna Zmijanac sa kćerkom Nikolijom učestvovaće u rijaliti šou-programu „Survivor“. Poznato je da pevačica obožava prirodu, zbog čega je i svoju porodičnu oazu stacionirala na obroncima Bukulje u Aranđelovcu, tako da ne čudi da ju je poziv da bude jedan od učesnika popularnog takmičenja „Preživljavanje“, koje se odigrava u predelima netaknute prirode, veoma zaintrigirao. Zbog posla kojim se bavi, popularna Vesna imala je mogućnost da proputuje i poseti najatraktivnije destinacije sveta, ali na Filipinima, na kojima se održava ovaj rijaliti-šou, nije bila. Pružila joj se idealna prilika koju ne želi da propusti, kako bi okušala svoj avanturistički duh.
“Moram da priznam da sam, kada su me organizatori ‘Survivora’ pozvali, bila prilično prijatno iznenađena. Nisam neki ljubitelj rijaliti emisija, ali ovaj šou ima jednu sasvim drugačiju dimenziju. Obožavam prirodu, more i prostranstvo. Interesantno je što su čelni ljudi ‘Survivora’ pozvali i mene i moju kćerku Nikoliju. Budući da je Nikolija veliki avanturista, čim sam joj saopštila vest, bila je oduševljena ponudom. Međutim, moram vam priznati da sam se ipak zapitala da li ću ja to zaista moći da izdržim. Raspitala sam se i shvatila da je takmičarima najveći problem nedostatak hrane. Što se mene tiče, ne moram da jedem mesec dana. Meso ne konzumiram, a pirinač, voće i razne druge biljke koje se tamo svakodnevno jedu, inače se nalaze na mom svakodnevnom meniju. Tako da sam, kada sam shvatila da najveći problem takmičara meni nije nikakav problem, rešila da sa organizatorima uđem u pregovore, koji su sada već pri kraju. Svašta sam preživela u životu, ali ipak ovakav izazov smatram da je šteta propustiti”, otkrila je Vesna za “Hello!”, a na pitanje da li se o odlasku na Filipine i ulasku u rijaliti-program „Survivor“ konsultovala sa svojim prijateljem, operskim pevačem Nikolom Mijajlovićem, kazala je: “Posle Nikolije vi ste prvi kojima sam saopštila ovu vest. Nikola je već dve sedmice u Nemačkoj, tako da nisam imala prilike ni da se čujem, ni da se vidim sa njim. Ne sumnjam da će me u potpunosti podržati”, rekla je pevačica, koja je nedavno provela nekoliko dana u Atini, gde njena kćerka Nikolija živi, radi i studira.
“Ovo mi je već drugi put ovog leta da idem kod Nikolije u Atinu. Ona je završila drugu godinu fakulteta, dala je sve ispite, tako da sada uživa”, kaže Vesna dodaje i da dodaje da bi zbog potpisivanja ugovora za „Survivor“, njena kćerka Nikolija uskoro trebalo da dođe u Beograd. Opštirniju priču može pročitati u novom broju magazina "Hello!"

 

Pročitaj na www.svet.rs

Detaljnije na izvornoj strani…

Author:nAtAsA..26GV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *