Veliki Brat očistio kuću pre superfinala

Veliki Brat je rešio da očisti kuću pre velikog finala, kuću su napustili redom Bora, Divna, Ena, Mladen i na kraju Alden…
Veliki Brat ih je presekao kad je rekao da Bora ima 30 sekundi da izadje, Bora je mislio da je šala, ali Veliki Brat je baš rigorozan večeras, nema šale. “Što me ostavljaš ratniče“ rekao je Era koji je ostao bez svog pajtosa u kući. Tako da je Bora prvi ukućanin koji je izašao večeras.
Za njim je izašla gospodja Divna Karleuša. Njen odlazak najteže je podneo Boki koji nije mogao da sakrije suze.
Sledeća je izašla i bivša ukućanka Velikog brata, Ena koja je naravno morala da objasni odnos izmedju nje i  Švabe. “Ja nisam jedna od onih koja digne nos kada joj neko iskaže simpatiju, ali on i ja se ne razumemo, energije nam se ne poklapaju. Cenim njegovu iskrenost i hrabrost da izjavi tako nešto, ali…“.
Sledeći ukućanin koji je napustio kuću je Mlade, on je ušao sa pesmom njegove bivše ljubavi “Aspirin“ a Veliki Brat ga je ispratio pesmom njegove nove ljubavi Anabele “Nevaljala“. Mladen je priznao da se zaljubio.
I kada su svi pomislili da je sa izbacivanjima kraj Veliki Brat je rešio da izbaci još jednog ukućanina, to je Alden. Alden je priznao da mu se svidja Ena, ali i Divna pa na kraju i Lepa.
Ostali su ušli u veliko superfinale ušlo 6 ukućanina: Boki, Lepa, Ervin, Era, Anabela i Švaba .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *