Veliki Brat: Frejzer protiv Alija

OVONEDELjNI zadatak “boks meč” u poznatoj kući u Košutnjaku osmislili su sami ukućani. Za njegovu realizaciju, doduše, zaslužan je Radiša, kome će se konačno ostvariti želja da boksuje sa Đorđem…

Ali, kako Bigi o svemu vodi računa, njihov obračun biće održan prema svim pravilima

pravog boks meča. To znači da će se ukućani podeliti u dva tabora, a u jednom trenutku i u pravi ring sa svim pravilima fer-pleja, a dvojicu boksera očekuje i prava pres-konferencija.
Inače, Radiša je Đorđa izazvao na megdan još tokom poslednje žurke, a prekjuče je u ispovedaonici, u njegovom prisustvu, ponovio želju da se organizuje boks meč između njih dvojice. Đorđe je, naravno, rado prihvatio izazov i uz osmeh poručio da “ulogu favorite prepušta starijem cimeru, jer je iskustvo na njegovoj strani”.
Da bi pokazao koliko je ozbiljno shvatio zadatak, Radiša je u maniru pravih bokserskih šampiona, ozbiljnog lica, zauzeo kontragard i uputio “pretnje” kojima je izazvao Đorđa na boks meč.
Još nije utvrđen tačan datum održavanja bokserskog spektakla, ali “Veliki Brat” je obećao “bokserima” da će učiniti sve kako bi predstojeća borba za titulu šampiona bila na vrhunskom nivou.
Osim novog zadatka, u kući je stanje redovno. Karlo se i dalje “ne miriše” sa Radišom i Manuelom, a subotnje veče obeležilo je Kristinino imitiranje “seksi” Sandre. Kiki je na komičan način pokušavala da Manuelu i Jovani dočara kako bivša ukućanka izgleda i zvuči, dok u nekoj kafani đipa uz popularne turbo-folk melodije.
Izvor: Novosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *