Seka Aleksić udarila na Draganu Mirković

seka dragana

Da Seka Aleksić ogovara, spletkari i na sve moguće načine pokušava da iskompromituje svoju blisku drugaricu i koleginicu Draganu Mirković, poslednjih nedelja glavna je estradna tema!
I sve bi se verovatno završilo na pričama da poznatu pevačicu i njenog supruga Tonija Bijelića zajednički prijatelji poslednjih dana ne kontaktiraju tvrdeći kako Aleksićeva zaista pokušava da im naruši ugled i kredibilitet.
Prema navodima upućenih u ovaj skandal na pomolu, čuvši da će Dragana medijski sponzorisati koncert Jelene Karleuše, Seka se poprilično razgoropadila zbog, kako je rekla, „izdaje“, pa je pred ljudima „od poverenja“ počela sa pljuckanjem svoje drugarice iz Beča. Dodatno ju je, kažu, „pogodila“ i činjenica da je Mirkovićka postala vlasnica dvorca od neprocenjive vrednosti, ali i automobila „majbah“, čija je proizvodnja nedavno obustavljena, a cena se piše sa šest cifara!

Rešena da pošto-poto umanji ugled svoje drugarice, a da svojoj karijeri da na značaju, Seka je antikampanju protiv bračnog para Mirković-Bijelić počela tako što je brojnim predstavnicima medija slala mejlove i SMS poruke u kojima (pored JK, Dare Bubamare, Stoje…) nipodaštava Draganine nastupe i naziva ih „fijaskom“. I možda vrag ne bi odneo šalu da se zadržala samo na tome, te da istim ljudima nije plasirala priče koje su surovo zadirale u brak, pa čak i intimu poznatog bračnog para. A onda je sve to stiglo i do Mirkovićke…

Naime, samo dve nedelje nakon što su na i-mejl adrese mnogih medijskih kuća u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj stigli tekstovi naslovljeni sa „Dragana Mirković na brodu koji tone“ i „Toni Bijelić vara DM“, sve je dospelo do poznatih supružnika. Zahvaljujući ekipi jedne hrvatske televizije, koja je bila u poseti DM sat televiziji u Požarevcu, Dragana i Toni saznali su da ih do tog trenutka bliska prijateljica svakodnevno ogovara i blati. U prilog informaciji koju su čuli i u koju u prvi mah nisu želeli da poveruju od iste ekipe prosleđeni su im i pomenuti mejlovi, ali i informacija da su sa iste adrese mesecima unazad stizali hvalospevi o Seki, a bljuvotine i kompromitujući tekstovi o mnogim pevačicama, pa i o Dragani. Gotovo kao po komandi, u naredna 24 sata poznatoj pevačici počeli su da se javljaju i prijatelji, kolege i menadžeri, koji su, kako sami tvrde, lično slušali Seku da je ogovara, te pokušava da je sroza u njihovim očima. Ogorčeni i svesni činjenice da je Dragana u poslednje dve godine na DM satu svoju „prijateljicu“ favorizovala više nego sebe samu, svi do jednog su progovorili…

(Folkoteka)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *