Sandra Obradović: Razbuktava maštu u seksi donjem vešu

U vešu iz najnovijih kolekcija, uz suptilnu igru boja, satena, čipke i krojeva koji otkrivaju tek toliko da probude maštu i u predivnim sobama novootvorenog hotela „Angella“ na Kopaoniku, zablistala je u modnom editorijalu „Lepote i zdravlja“ manekenka i TV lice Sandra Obradović…
„Kad sanjam nešto lepo, budim se sa osmehom na licu. Jedan moj drug, koji je pratio ‘Farmu’, rekao mi je: ‘Ne mogu da verujem da ti je bilo teško da namestiš krevet’Gledaoci tog šoua mogli su u potpunosti da me upoznaju. I kad sam kod kuće, nekad odmah ustanem, a nekad još malo uživam u krevetu. Nedavno sam počela da, čim se probudim, oko očiju stavim hladnu gel masku. Baš mi prija“, kaže Sandra i otkriva kakav donji veš voli: „Sviđa mi se kad su grudnjak i gaćice usklađeni i kad veš stilski prati garderobu.
Ako sam u atraktivnoj večernjoj haljini, sigurno ću na sebi imati čipkani veš, a uz farmerke ću nositi nešto slatko.“ U čemu mladić treba da spava da bi izgledao seksi? „Pa, šta će mu bilo šta?! Osim, možda, nekih dobrih bokserica“, kaže Sandra, a nastavak intervjua možete pročitati u novom broju magazina i na portalu „Lepota i zdravlje“.
Izvor: Svet.rs
Foto: “Lepota i zdravlje“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *