„Jutjub“ zvezda Ekrem Jevrić: Glumio sam šnajder u „D&G“ reklami jer ličim na Italijana

Posted: 2010-06-30 23:03:37

Ekrem Jevrić ima 48 godina, a postao je popularan tek nakon 19 godina pevačke karijere, i to zahvaljujući antikapitalističkom hitu "Kuća pos’o, pos’o kuća” koji je na "Jutjubu" pogledalo više od tri miliona ljudi. A pojavio se i u reklamnoj kampanji modne kuće ’’Dolče&Gabana’’ za mušku kolekciju za zimu 2011. godine. Mada, mnogi su sumnjali da je to zaista on… Jevrić potvrđuje da se u reklami pojavljuje kao krojač "Dolče&Gabana",gde uzima mere za odelo poznatim manekenima.

Ekrem, koji živi u SAD više od 20 godina, kaže: "Automobil iz ‘Dolče i Gabane’ me je kupio pred kuću ujutro i na kraju dana me dovozio pred kuću. Za dva dana snimanja reklame sam uspeo da zaradim 1.000 dolara… ”, objašnjava za "24 sata” Ekrem Jevrić svoje učešće u "D&G" reklami. To što je pevač nije imalo nikakvog uticaja za angažovanje u spotu, već je bilo presudno to što liči na Italijana. "Sedeo sam sa društvom u kafani i prilazi mi jedna gospođa i kaže: ‘Jeste li vi Italijan?’ , a ja joj kažem da sam iz blizine. Slikali su me i javili su mi se za 10 dana. Glumio sam šnajdera u belom mantilu i sa metrom oko vrata i bio sam jedini obučen u reklami. Rekli su da će da mi se jave u avgustu za novu reklamu", kaže Jevrić.

On objašnjava kako je nastao spot za njegovu pesmu "Pos’o kuća": "Moj drugar i ja smo se dogovorili da snimimo spot i otišli smo na Menhetn bridž i to i uradili. Svirao mi je jedan Albanac koji razume naše reči. Učestvovao sam na brojnim koncertima kao zvezda večeri. Otpevam jednu pesmu i zaradim 1.500 dolara. Oni svi prezadovoljni", priča Ekrem, koga zovu i Gospoda. On kaže da dosad ima ukupno 12 pesama i da će doći 11. jula u Beograd, na nagovor menadžera da održi nekoliko koncerata. "Rečeno mi je da u Bosni ima sigurno sedam-osam mesta gde bih sigurno mogao da sviram. Ja sam inače iz Plava u Crnoj Gori, više od dvadeset godina živim u Njujorku. Imam četiri sina. Najstariji ima 24, a najmlađi 17 godina. Moram da ih ženim najkasnije za četiri godine", ističe Ekrem.

A, ako sinovi "zarade” njegov nadimak, ženidba ne bi trebalo da bude problem… "Gospoda je nadimak koji su mi dali moji prijatelji, jer sam kao gospodin i sve što kažem je gospodski. Inače, ja ovde radim ‘izolejšn’, a u Nikšiću sam godinama radio na visokogradnji", rekao je Ekrem, koji se najviše druži sa "našim” ljudima, pogotovo onima iz Gusinja. "Meni je žena iz Gusinja. To su odlični ljudi, gospoda i kavaljeri”, kaže popularni Gospoda, koji veliku podršku ima od šest sestara, tri brata i majke koji žive u Plavu.


 

Pročitaj na www.svet.rs

Detaljnije na izvornoj strani…

Author:draganAhanI.99

Powered by Finanznachrichten

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *