Nikola Rokvić opleo po Milošu Bojaniću

Posted: 2010-06-28 08:31:03

Mladi pevač Nikola Rokvić nekoliko sati pre proglašenja pobednika druge sezone „Farme“ na svom statusu socijalne mreže „fejsbuk“ izneo je stav o tadašnjem glavnom favoritu, a svom starijem kolegi. “Ako ovaj Miloš pobedi (sigurno hoće) treba da nas je sramota!!! To je onda odraz i ogledalo Srbije!!! Preterali su svi, ali on je katastrofa!”, stajalo je na profilu ovog pevača.
U prepisci sa svojim internet prijateljima, Rokvić nije štedeo ružne reči kada je Bojanić u pitanju. “Svi su bolji od njega! Dno dna! Bože, pa ja bih poludeo tamo s njim! Stvorio je od sebe žrtvu i samo kalkuliše! Uf, gadno mi je kad ga vidim samo!”, rekao je mladi pevač. Posle ovog komentara neki su krenuli da brane Bojanića, tvrdeći da on nije baš toliko loš. “Pa problem je što jeste loš… Mi to na estradi odavno znamo! Ljigavac, ne mogu reći seljak jer bih uvredio poštene ljude sa sela. Baš loš čovek. Veruj mi da mi je i Firči draži nego Miloš… Fuj, mrzim takve ljude. Čudno mi je da ova napaćena Srbija podržava nekog ko omalovažava omladinu koja nema kredita za slanje poruka, čoveka koji se hvali da nosi samo firmirane čarape, gaće… Kuće, avioni, kamioni… “, prokomentarisao je Rokvić, koji se složio da su svi farmeri preterali.
“Preterali su svi, ali Miloš je za posmatranje… za psihijatra”, zaključio je Rokvić.
Pošto se nakon toga desilo da je Bojanić i pobedio usledeo je komentar mladog pevača. “Nadam se da će kao dobar i, kako on kaže, bogat čovek pokloniti ovu nagradu u humanitarne svrhe… Mislim da ne bi bilo lepo da sve potroši na firmirane čarape…”, rekao je Rokvić za “Alo!”

 

Pročitaj na www.svet.rs

Detaljnije na izvornoj strani…

Author:nAtAsA..26GV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *