Milan Topalović Topalko pobednik trećeg “Axal Grand festivala“

Milan Topalovic
Milan Topalović Topalko je apsolutni pobednik trećeg po redu “Axal Grand festivala“ sa pesmom “Zavet“…
U finalnoj večeri nastupalo je 24 izvodjača. Žiri je bio sastavljen od 51-og člana iz javnog i kulturnog života Srbije. Prvo je žiri davao svoje ocene, najviše poena je skupio Saša Matić sa pesmom “Nije ljubav trag na hartiji“, zatim su tim glasovima dodati sms glasovi publike, a najviše sms glasova imao je Topalko i tako osvojio dve nagrade, nagradu kao apsolutni pobednik i nagradu za najviše glasova publike.
Kad su u pitanju glasovi stručnog žirijia, najviše je imao Saša Matić koji je za to dobio 15.000 eura, Zorici Brunclik je pripalo 10.000 evra kao drugoplasiranoj, a Tanji Savić 5.000 evra kao trećeplasiranoj. A kad su u pitanju sms glasovi najviše je imao Milan Topalović koji je osvojio 15.000 eura, Darko Lazić je osvojio 10.000 kao drugoplasirani a Dušanu Svilaru je pripalo 5.000 eura kao trećeplasiranom.
Legenda narodne muzike Predrag Cune Gojković uručio je zlatni Grand pri pobedniku trećeg “Axal Grand festivala“. Komentar žirija je da je bio malo narodne muzike, da su pesme uglavnom pop ali da su dobre. Jedino je Radiša Urošević ostao dosledan svom stilu, on je izveo pesmu “Čija si dušo“ uz zvuk harmonik Miše Mijatovića.
Evo generalnog plasma 10 najboljih pesama:
01. Milan Topalović – Zavet
02. Tanja Savić – Incident
03. Nikola Rokvić – Med i slatko grožđe
04. Saša Matić – Nije ljubav trag na hartiji
05. Zorica Brunclik – Moja zakletvo
06. Darko Lazić – Čemu sve ovo
07. Radmila Manojlović – Moj Dragane
08. Dušan Svilar – Dunavski testament
09. Jovan Stefanović – Samo javi
10. Ljuba Aličić – Jedina ljubavi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *