Milan Stanković ide u Oslo

milan stankovic oslo
Milan Stanković nastupaće za Srbiju na Evroviziji 2010. u Oslu sa pesmom “Ovo je Balkan“. On je večeras u direktnom okršaju za predstavnika Srbije…
na Eurosongu 2010. bio bolji od Emine Jahović i Olivera Katića. Gledaoci su poslali ukupno 129.105 SMS poruka, dok je Milan Stanković dobio je 58.428 glasa ili 45,25 odsto.Milan je bio veoma uzbudjen i nije mogao da veruje da je on taj ko će predstavljati Srbiju na Evroviziji.
Emina Jahović je bila vidno razočarana, htela je da odmah napusti studio ali je ipak dala interviju novinarima gde je rekla da čestita pobedniku i da mu želi da pobedi na Eurosongu. Dok je Katić rekao da je njemu velika čast i što je ušao u finale medju 3 kandidata.
Dok je trajalo SMS glasanje za ovogodišnjeg predstavnika, „stari“ učesnici „Evrosonga“ Jelena Tomašević. Marija Šerifović. Marko Kon, „Regina“ i Severina su zabavljali publiku pevajući pesme „Bijelog Dugmeta“ i Gorana Bregovića. Pevači su govorili o „Evroviziji“ na kojoj je većina njih i nastupala, te je Jelena Tomašević rekla da ne bi imala ništa protiv da ponovo peva za Srbiju. „Regina“ je otpevala staru pesmu „Dugmića“, a pevač Aca Čović, iz svog prošlogodišnjeg iskustva, rekao je da je „Evrovizija“ sjajan događaj koji traži puno odricanja od učesnika.
Poslušajte još jednom pobedničku pesmu:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *