Manuel u šemi u sa Sanjom Brnović

Neposredno pred početak VIP serijala “Veliki Brat“, bivši ukućanin Manuel Stojanović navodno je smuvao sadašnju učesnicu, manekenku Sanju Brnović…

Doduše, zaustavili su se na jednom poljupcu, ali onom „francuskom“, sočnom, posle čega ga je Crnogorka zamolila da nikome ne priča o tome, jer je već duže vreme u ozbiljnoj vezi. Nakon toga se više nisu videli, pošto se ona uselila u kuću na Košutnjaku.

– Manuel i Sanja se znaju veoma dugo. Krajem prošle sedmice su se našli u jednom beogradskom kafiću, popili piće, a onda se desio i poljubac, u trenutku kad gostiju skoro da nije bilo – kaze za Kurir jedan od najboljih Manuelovih drugova.

Potvrdu ove „romanse u najavi“ dobili su i gledaoci emisije „Veliki Brat – Veliki mozak“ kad je Irina Radović, obilazeći takmičare u karantinu pred početak šoua, otvorila vrata Sanjine sobe. Tad je zazvonio manekenkin mobilni, voditeljka ga je zgrabila i u šoku uzviknula: „Ljudi, zove je Manuel!“

– Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Sanja je super devojka, moj je favorit, a u kakvom smo odnosu, moraćete nju da pitate kad izađe – rekao nam je Manuel, koga je očigledno neko posavetovao da čvrsto drži jezik za zubima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *