Ko je slagao Seku Aleksić da je zvezda?

bosko jankovic
Ranjeni „orao“ Boško Janković prošle nedelje je posetio doktorku Marijanu Kovačević, ali, kako sam tvrdi, svetska čudotvorka ovog puta nije mogla da mu pomogne, pa je otišao na operaciju kolena u Barselonu…
– Bio sam kod Marijane, ali ona može da izleči samo kada nastrada mišić, a meni su na meču s Interom pukli ligamenti. Zbog toga moram u Barselonu na operaciju, koja je već zakazana. Tamo me čeka moj drug Dušan Basta, koji će biti uz mene sve vreme dok se ne oporavim – rekao je za „Alo!“ fudbaler Đenove, koga smo zatekli u avionu na putu u Barsu.

Janković i dalje teško hoda, pomaže se štapom da ne bi mnogo opterećivao nogu.
– Nadam se da ću se oporaviti do početka nove sezone. Ronaldo je imao četiri operacije kolena pa još igra, zašto se ja ne bih oporavio – kaže Boško, kome je izuzetno žao što neće biti deo reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Africi.
Inače, Janković je iskoristio dolazak u Srbiju da malo odgleda nove emisije na televiziji, pa tako kaže da je najviše šokiran rijaliti šouom Seke Aleksić.

– Nisam mogao da verujem da ono gledam. Šta je ono? Odakle njoj ideja da je tolika zvezda da ima svoj šou? Za mene je jedina prava zvezda Ceca Ražnatović, pa ona nije došla na onakvu ideju – kaže Janković, koji je najavio da će posle operacije u Barseloni skoknuti do Majorke, gde ima kuću, koju je kupio dok je igrao u Španiji.

(Alo.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *