Aleksandra Bursać brutalno pretučena!!!

Aleksandru Bursać brutalno pretukao njen dečko pre desetak dana…
Na nedavno održanom trećem “Axal Grand festivalu“ ona se pojavila sa masnicom na oku, koju je skrivala debelim slojem pudera. A i kapilari na beonjači su joj popucali, a ona je to sve pripisala promaji koja ju je udarila. Medjtutim, istina je sasvim druga, Aleksandra je pre festivala morala i kod jednog Beogradskog stomatologa jer je izgubila i nekoliko prednjih zuba kad je dečko tukao.Ovu vest je preneo magazin Story i sve dnevne novine.
Pevačica je krila istinu od svih, pa čak i od majke, kojoj je rekla da je imala lakšu saobraćajnu nesreću. Sigurno nije htela da kaže majci jer je i ona bila žrtva zlostavljanja od svog bivšeg partnera i boravila u Sigurnoj kući.
– Mamin drugi muž nas je i fizički i psihički zlostavljao, ponajviše mene. Kad god sam ostajala kod kuće sa njim, tukao me je. Ma, nije gledao gde udara. Kada je mama prvi put primetila da po telu imam modrice i podlive, slagala sam je da sam pala dok sam se igrala. Znam da mi nije verovala, ali pošto je i nju maltretirao, nije smela da reaguje. Posle tri godine pakla skupile smo snagu da pobegnemo od njega. Zahvaljujući divnim ljudima koje smo upoznale, mama, sestra i ja smo se sklonile u Sigurnu kuću u Surčinu. To je ustanova u kojoj je bilo smešteno još desetak žena koje su muževi maltretirali. Iako se u prvi mah činilo da smo na sigurnom, očuh nas je pronašao, nastavivši da nas uznemirava. Pretio je da će mene i sestru da kidnapuje, da će da baci bombu na Sigurnu kuću. Na sreću, sve se završilo samo na pretnjama – objasnila je svojevremeno u magazinu Story Aleksandra svoju tužnu sudbinu kakvu je ponovo doživela, ali ovoga puta od svog nasilnog dečka.
Izvor: (Story)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *