Bela ladja – 77 epizoda, novi serijal 9. epizoda

bela ladja
I deo
{youtubejw}POG2zjYdqr0{/youtubejw}
II deo
{youtubejw}aMPQgD7DLVE{/youtubejw}
III deo
{youtubejw}odbCOrcc51Y{/youtubejw}

Opis 77. epizode:

Na dobrotvornoj priredbi “Long legs competition“, Šojić će se susresti sa Petričevićem i Micikom, nudeći se da bude kum na budućem venčanju.

Žestoka frakcijska borba u Stranci Demokratske renesanse okončaće se zajedničkom pobedom doktora Hadžizdravkovića i Mire Pantić, međutim, za svoje usluge Mira traži visoke funkcije u stranci.

Rijaliti šou „Pogani jezici" dobio je novu zvezdu u liku vračare Roske.

I dok Šojić uživa u gala večeri, Janaćko se muči sa problemima „investicionog izgrađavanja“;

 

Opis serije:
„Bela lađa“ je nastavak filmskog serijala „Tesna koža“. Glavnu ulogu, Dimitrija Pantića, umesto Nikole Simića, koji je Pantića tumačio u „Tesnoj koži“, igra Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića je, kao i u filmskom serijalu, Milan Gutović. Za razliku od „Tesne kože“ u „Beloj lađi“ glavni akter više nije Pantić već Šojić. Pantićevu amneziju posle udarca u glavu Šojić koristi i njegov lik stavlja na promotivni plakat svoje Stranke zdravog razuma.

Srećko Šojić je biznismen i predsednik stranke Stranka zdravog razuma, koju finansira, Šojićev „rođak po babi“, Tihomir Stojković „Špic“ (Predrag Smiljković). Njegov zamenik u stranci je Panjković (Dragan Vujić), a njegov večiti protivnik je Hadžizdravković (Predrag Ejdus), predsednik stranke „Demokratska renesansa“. Ulazi i u sumnjive poslove sa mafijom, mafijaškim bosom Ozrenom Soldatovićem (Dušan Golumbovski), i njegovom desnom rukom Alamunjom (Dejan Lutkić).

Porodicu Pantić čine Dimitrije Mita Pantić (Petar Kralj), žena Persida (Ljiljana Dragutinović), sinovi Marinko (Milenko Zablaćanski) i Blaško (Nenad Jezdić), i ćerka Mira (Mirjana Mina Lazarević). Marinko je razveden dok je Mira pred ivicom razvoda jer se preselila da živi kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa (Miloš Biković) i Miću, a Mira sa mužem Bogojem ima sina Kiću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *