Bela ladja – 76 epizoda, novi serijal 8. epizoda

bela ladja

{youtubejw}kJ_QrMivlh4{/youtubejw}

Opis 75. epizode:

Tajkun Ozren Soldatović poslednji put upozorava Šojića na ponašanje u izbornoj kampanji, preteći mu da će ga ukloniti ne samo sa političke scene. Mira Pantić se dogovara sa doktorom Hadžizdravkovićem oko sastanka Glavnog odbora Stranke Demokratske Renesanse na kome treba eliminisati sa političke scene doktora Maričića.

Blaško i Kum sa Mićom i Fićom prave strategiju odbrane kuće Pantića od konfiskacije.

Istražni sudija Strarčević počinje da odmotava zamršeno klupko koje je dovelo do eksplozije džipa na pumpi Špic Petrol.

Opis serije:
„Bela lađa“ je nastavak filmskog serijala „Tesna koža“. Glavnu ulogu, Dimitrija Pantića, umesto Nikole Simića, koji je Pantića tumačio u „Tesnoj koži“, igra Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića je, kao i u filmskom serijalu, Milan Gutović. Za razliku od „Tesne kože“ u „Beloj lađi“ glavni akter više nije Pantić već Šojić. Pantićevu amneziju posle udarca u glavu Šojić koristi i njegov lik stavlja na promotivni plakat svoje Stranke zdravog razuma.

Srećko Šojić je biznismen i predsednik stranke Stranka zdravog razuma, koju finansira, Šojićev „rođak po babi“, Tihomir Stojković „Špic“ (Predrag Smiljković). Njegov zamenik u stranci je Panjković (Dragan Vujić), a njegov večiti protivnik je Hadžizdravković (Predrag Ejdus), predsednik stranke „Demokratska renesansa“. Ulazi i u sumnjive poslove sa mafijom, mafijaškim bosom Ozrenom Soldatovićem (Dušan Golumbovski), i njegovom desnom rukom Alamunjom (Dejan Lutkić).

Porodicu Pantić čine Dimitrije Mita Pantić (Petar Kralj), žena Persida (Ljiljana Dragutinović), sinovi Marinko (Milenko Zablaćanski) i Blaško (Nenad Jezdić), i ćerka Mira (Mirjana Mina Lazarević). Marinko je razveden dok je Mira pred ivicom razvoda jer se preselila da živi kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa (Miloš Biković) i Miću, a Mira sa mužem Bogojem ima sina Kiću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *