Bela ladja – 73 epizoda, novi serijal 5. epizoda

bela ladja
I deo:
{youtubejw}6SFPO_DIBK4{/youtubejw}
II deo:
{youtubejw}HzvClqdzqNU{/youtubejw}
III deo:
{youtubejw}ESHJdkY1fbc{/youtubejw}

Opis 73. epizode:
Da bi se privukli novi glasači, predsednik Stranke zdravog razuma počinje veliku operaciju „investicionog izgrađavanja“ u koju ulazi sa „partnerima“ iz Turske i Švedske. Mira Pantić daje ocu 50.000, evra kako bi isplatio dug banci i skinuo hipoteku sa stana. Međutim, njenog oca očekuje veliko iznenađenje kad shvati da je hipotekarni kredit indeksiran u švajcarskim francima. Istražni sudija, vršeći uviđaj na benzinskoj pumpi „Špic“, shvata da ga svi akteri događaja sa džipom lažu. Šojić prijavljuje krađu džipa policiji.
Opis serije:
„Bela lađa“ je nastavak filmskog serijala „Tesna koža“. Glavnu ulogu, Dimitrija Pantića, umesto Nikole Simića, koji je Pantića tumačio u „Tesnoj koži“, igra Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića je, kao i u filmskom serijalu, Milan Gutović. Za razliku od „Tesne kože“ u „Beloj lađi“ glavni akter više nije Pantić već Šojić. Pantićevu amneziju posle udarca u glavu Šojić koristi i njegov lik stavlja na promotivni plakat svoje Stranke zdravog razuma.

Srećko Šojić je biznismen i predsednik stranke Stranka zdravog razuma, koju finansira, Šojićev „rođak po babi“, Tihomir Stojković „Špic“ (Predrag Smiljković). Njegov zamenik u stranci je Panjković (Dragan Vujić), a njegov večiti protivnik je Hadžizdravković (Predrag Ejdus), predsednik stranke „Demokratska renesansa“. Ulazi i u sumnjive poslove sa mafijom, mafijaškim bosom Ozrenom Soldatovićem (Dušan Golumbovski), i njegovom desnom rukom Alamunjom (Dejan Lutkić).

Porodicu Pantić čine Dimitrije Mita Pantić (Petar Kralj), žena Persida (Ljiljana Dragutinović), sinovi Marinko (Milenko Zablaćanski) i Blaško (Nenad Jezdić), i ćerka Mira (Mirjana Mina Lazarević). Marinko je razveden dok je Mira pred ivicom razvoda jer se preselila da živi kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa (Miloš Biković) i Miću, a Mira sa mužem Bogojem ima sina Kiću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *