“Znala sam da sam HIV pozitivna“

hiv
Nadja Benaissa, bivša članica popularnog nemačkog pop benda “No Angels“, otkrila je u jednom intervijuu da je znala da je HIV pozitivna kada se upuštala u odnose sa muškarcima koje o tome prethodno nije obavestila, zbog čega je i osudjena na dve godine uslovne kazne…
Ova nemačka pevačica je imala intimne odnose sa trojicom muškaraca u periodu od 2004. do 2009. godine, a pošto su je sva trojica tužila za namerno prenošenje HIV-a, prošle godine je uhapšena i nakon ponižavajućeg suđenja osuđena je na dve godine uslovne kazne.

Kako je ispričala, teško joj je bilo da muškarcima sa kojima je imala usputne veze saopšti da je HIV pozitivna, jer je do seksa dolazilo veoma brzo, posle malo više pića, i stvari bi se otrgle kontroli, a onda je čula da je jedan od mladića zaražen i to zahvaljujući njoj.

„Bila sam u šoku, u panici. Počele su glasine na internetu, a ja sam želela da izbegnemo veliki skandal, jer je bend išao na turneju. Krivica je u potpunosti moja, jer sam znala da sam HIV pozitivna, ali nisam insistirala da koristimo zaštitu“, istakla je pevačica.

„Na suđenju sam se izvinila muškarcu kojeg sam zarazila, iako znam da je sada kasno za to“, dodala je Nadja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *