“Znala sam da će me doživotno j….. fudbaler“

nives
Za deseti rođendan hrvatskog magazina Klik, starleta Nives Celzijus se slikala u seksi izdanju za naslovnu stranu i editorijal, a na snimanju je pozirala bez ijedne krpice na sebi….

Pošto je njen singl „Gol“ izazvao veliku pažnju javnosti (iako nije naišao na pozitivne kritike), Nives je odlučila fotografisanjem podići još malo prašine pred izlazak svoje nove knjige, koja će, prema prvim delovima koji su objavljeni, biti poprilično šokantna.

Hrvatski “Jutarnji list“ je preneo odlomke iz njene knjige „U krevetu sa Cristianom“, koja uskoro izlazi, a koja će biti provokativna kao prethodna. Između ostalog, Nives je u knjizi napisala:

„Ja sam fantazija svakog fudbalera. Možda nisam najlepša, iako sam izuzetno lepa, možda i nisam najbolje građena, ali savršeno nosim svoje seksi telo. U njihovoj mašti, ja sam apsolutna boginja, ona o kojoj maštaju od prvog trenutka kada su je ugledali na televiziji ili u novinama…. Nakon razdevičenja s voljenim Francom, znala sam da će me doživotno je**ti fudbaler“, piše Nives.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *