Vergara svesna da muškarci vole njene grudi

sofia vergera
Kolumbijska lepotica Sofia Vergara snimila je naslovnicu za časopis „Shape“. Obukla je usku plavu haljinu i tako istakla svoje predivne obline. Njeno savršeno oblikovano telo krasi naslovnicu magazina za mart, a usput je za isti časopis dala i intervju.
Izjavila je da zna da muškarci na njoj najviše vole njene bujne grudi, ali ona ipak kod sebe najviše voli svoje tamne oči.

Iako je nedavno u medije izašla fotografija potpuno nenašminkane Sofije, izjavila je da ne izlazi iz kuće bez ruža na usnama. Iako ne biste rekli, ovoj latino lepotici bliži se četrdeseta, a da bi održala savršenu liniju, ona vežba i pleše. Ipak, rekla je kako smatra da žene u zrelijim godinama bolje izgledaju s punijim licem.

Vergara nikad nije podržavala kult mršavosti i uvek je bila poznata po bujnim oblinama. Od samog dolaska u Hollywood poznata je pod nadimkom Viagra, što se odnosi na njen učinak na muškarce. Svojevremeno je na njene čari pao čak i Tom Kruz. Ipak, romansa nije potrajala, a Vergara uživa u ljubavi s Losanđeleskim biznismenom Nickom Loebom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *