Tatum opekao penis, pa ga fotografisao

tatum
Channing Tatum, američki glumac, u svom poslednjem intervijuu je priznao da ima fotografije svog opečenog penisa koji mu se zapalio početkom januara na snimanju filma…
Tatumu je za vreme snimanja filma bilo jako hladno, pa se neko vreme pokušavao ugrejati i za vreme nezgodnog ugrejavanja opekao je svoj ponos jer je jedini način da se zagreje bilo polevanje tela mešavinom hladne i kipuće vode.

„Kad smo konačno završili sa snimanjem za taj dan, jedan od članova ekipe upitao me želim li se još ugrejati pre nego što odem. Pomislio sam, dobro, zašto ne?“, otkrio je glumac. Problem je bio u tome što je njegov kolega zaboravio vrelu vodu da razblaži onom hladnom, pa je tako glumca polio vrelom vodom po celom telu.

Dok je pokušavao da skine odelo u kojem je snimao scene u hladnoj reci, voda se slevala sve niže i niže, pa je opekao i svoj penis. Nakon neugodnog incidenta, otišao je u bolnicu gdje mu je pružena prva pomoć, a kasnije je dodao da je to najbolnija stvar koju je ikad iskusio.

Sada je pak priznao da poseduje fotografije svog opečenog ponosa. „To je nešto najluđe što mi se ikad dogodilo. Imam čak i fotografije kao dokaz. Dok sam odrastao moja je majka uvek dokumenovala moje ožiljke i modrice, moj je otac govorio da je to kao  „bedž časti“. Ali mama definitivno nije fotkala ovo. Ovo sam snimio sam“, otkrio je glumac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *