“Spavala sam sa trojicom u jednom danu“

3 muskarca dnevno
Shirley MacLaine, glumila je u preko 60 filmova, u “Oprah Show“ iznela je pikanterije iz spavaće sobe. Promovišući svoju novu knjigu “I’m Over All That“, ova oskarovka je progovorila o svom skandaloznom seksualnom životu…

„Imala sam mnogo afera i još više loših ljubavnika. Nisu me naročito zanimali neuobičajeni prohtevi kad je bila reč o seksu, ali jednom sam spavala s trojicom muškaraca“, izjavila je Shirley MacLaine tom prilikom.

Seks s trojicom u jednom danu opravdala je izjavom da je tada učestvovala u jednoj političkoj kampanji u kojoj su svi radili slične stvari, pa se nije želela osećati drugačijom.

76-godišnja Shirley je, između ostalog, šokirala izjavom da nije oduševljena institucijom braka i da je imala otvoren tridesetogodišnji brak s biznismenom Steveom Parkerom. „Imala sam afere, i on takodje, ali bili smo veoma dobri prijatelji. Volela sam slobodu, on isto“, izjavila je. Razveli su se 1982. godine.

Legendarna glumica je u emisiji priznala da je imala aferu s Robertom Mitchumom i francuskoim glumcem i pevačem Yvesom Montandom.

Maclaine je osvojila Oskara 1983. godine za ulogu posesivne majke u filmu „Terms of Endearment“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *