Slika koju su svi hteli da vide izašla je u javnost

kristina
Iako policija nije htela da objavi sliku Christine Aquilere nastalu nakon njenog privodjenja zbog pijanstva, ipak je slika nekako izašla u javnost i za čas obišla ceo svet…
Tridesetogodišnja pevačica Christina Aguilera privedena je u 2 sata i 45 minuta u utorak ujutro jer je bila toliko pijana da se, prema proceni policije, „nije bila u stanju brinuti za samu sebe“.

Kako je kasnije objasnio komandir losanđeleske policije, policija ih je zaustavila zbog opasne vožnje. Vozio je Christinin pet godina mlađi dečko Matthew Rutler, a na suvozačkom mestu je bila pevačica.

Kada je pokušala da izadje iz automobila, Christina nije mogla da stoji na nogama, a nije znala ni gde je niti je bila u stanju da kaže gde stanuje. Policija je privela radi vlastite sigurnosti, prenosi Metro.

Njen dečko Matthew uhapšen je pod ozbiljnijim optužbama – vožnjom pod uticajem opijata – pa je iz pritvora pušten tek uz kauciju od 30 hiljada dolara, a protiv njega će biti podignuta i optužnica.

A fotografija Aguilere snimljena prilikom dolaska u policiju, koju je policija odlučila da ne objaviti, pukom je srećom došla do javnosti. Naime, kamere E! Newsa uspele su uhvatiti fotografiju priloženu u službenim dokumentima o slučaju, koje je komandir policije listao dok se obraćao novinarima.

Pevačica je bila vrlo kooperativna i nije pokazivala nikakve znakove otpora, a puštena je u 7 i 30.

Hoće li ovo hapšenje pomoći Aguileri da se nakon razvoda od Jordana Bratmana sredi i postane uzorna majka trogodišnjem sinu Maxu pokazat će vreme, ali njen bliski prijatelj je zabrinut. „Njeno opijanje izmaklo je kontroli. Potpuno je nesređena“, izjavio je za US Weekly. Pogledajte sliku…

kristina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *