Ruby: Ronaldo mi je platio 4.000 eura za seks

rubi
Ruby, ili Karima el Mahrough, osim što je navodno imala seks sa italijanskim premijerom Silvijom Berluskonijem, izgleda da je to uradila i sa poznatim fudbalerom Cristianom Ronaldom….

Upoznali su se u Milanu kada je Ruby imala samo 17 godina. Našli su se nekoliko puta na večeri, jedno veče su odlučili da provedu noć u hotelu, gde su se kako Ruby tvrdi vodili ljubav.

„Ronaldo mi je rekao da dođem direktno u njegov apartman na 15. spratu, gde smo i vodili ljubav. Nakon toga smo zaspali, a kada sam se probudila njega nije bilo u krevetu, a na noćnom ormariću je stajala poruka, „Nadam se da nećeš biti tu kada se vratim, novac ti je u koverti“. Pogledala sam u kuvertu i tamo se nalazilo 4000 eura i taj njegov postupak me toliko šokirao da sam iz hotela otišla u suzama.“, rekla je Ruby.

Ruby je uvredilo što joj je fudbaler ostavio novac jer tvrdi da ona nije prostitutka. Nekoliko večeri posle našla ga je u restoranu gde ga je namerno zalila pićem i bacila mu u nos nekoliko novčanica od 500 eura.

Ruby je ovo ispričala istražiteljima koji istražuju njenu aferu s italijanskom premijerom Silviom Berlusconijem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *