Rijanin novi spot zabranjen u 11 zemalja

rijana
Pop atrakcija sa Barbadosa, pevačica Rijana, ovih dana uveliko želi da skrene pažnju na sebe i novi album „Laud“, kojim je glasno poručila da joj je dosadio imidž dobre devojke…

Njenim čestim promenama frizure, seksi scenskim nastupima u oskudnim krpicama, pa sve do jarkocrvene kovrdžave kose i haljina sa cvetnim motivima, zbog kojih je neko mogao pomisliti da Rijana više nema nameru da promoviše imidž problematične devojke, nastavlja da šokira svetsku muzičku javnost.

Iako se ni posljednjih godina nije pojavljivala kao dobra devojka, Rijana te etikete svejedno želi da se reši, što je jasno poručila i u spotu za novu pjesmu „S&M“, koji je pun kontroverzi, pa su ga zabranili u čak 11 azijskih zemalja, a MTV sada, navodno, razmišlja o nekom reizdanju, sa malo manje začinjenim scenama.

U spotu je pevačica objekat posmatranja psihologa koji pokušavaju da ustanove šta sa njom nije u redu, odnosno vuče li neke probleme vezane uz svog tatu i zašto se neprestano upušta u veze sa lošim momcima. Poznatog blogera Pereza Hiltona udara po guzi i vodi ga na povocu, dok se ovaj presrećan što se kreće četvoronoške, pojavljuje u belom lateksu, guta bananu i simulira seks sa lutkom.

U skladu sa spotom, i reči pesme takođe graniče sa vulgarnošću, a već standardno govore o divljem seksu i nasilju koji pevačicu uzbuđuju. Spot se ne preporučuje mlađim od 18 godina.

Pogledajte spot:

{youtubejw}KdS6HFQ_LUc{/youtubejw}

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *