Rihanna: Muškarci su lovci, ali i ja sam

rijana
Lepotica sa Barbadossa Rihanna uporedila je muškarce sa lovcima. Pevačica veruje da muškarci vole da „ganjaju“ žene, zbog čega ona preferira da svoje obožavatelje uvek drži u pripravnosti. Rihanna kaže da je otvorena za ljubav, ali da se pripadnici jačeg pola moraju dobro potruditi da bi je zaslužili jer kad brzo dobiju ono što žele, onda požele nešto drugo….

„Muškarci su kao lovci, vole poteru, pa im zbog toga nikada ne smete otkrivati sve karte. I sama sam takva. Sve mi brzo dosadi. Najbolje je kad me neko uspeva nasmejavati“, objašnjava pevačica u intervjuu britanskom Cosmopolitanu.

Uzbuđuju je, kaže, različite stvari.

„To može biti njegov izgled, njegova inteligencija. Sve zavisi od trenutka i ono što mi se svidi dolazi spontano“, kaže Rihanna.

Muškarcima koji maštaju da osvoje tamnoputu lepoticu, biće veoma teško ukoliko se ne bave muzikom s obzirom da je Rihanni karijera najvažnija u životu.

Često je na turnejama, a kad ne nastupa, zabavlja se sa prijateljima. Muškarac koji je pored nje, mora biti sposoban da je prati, što nije nimalo lako.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *