Pretučena Katarina Kaya Ostojić!!!

kaja ostojic
Pevačica Katarina Ostojić Kaya je pretučena rano jutros u beogradskom klubu “Hipnotik“. Nju je napao nepoznati muškarac koji je pokušao da je poljubi, a kad ga je ona odbila, on je napao pesnicama….
Što je najčudnije obezbedjenje nije uopšte reagovalo. Ovo sigurno nije bio Katarinin dan, odnosno noć, jer joj je pre toga ukraden mobilni telefon.
– Izlazili smo iz kluba i tamo nas je sačekao muškarac koji je u klubu pokušao da je poljubi. Stajao je sa prijateljem i počeli su da nas vređaju, prete, a onda ju je on nekoliko puta udario pesnicom u slepočnicu. Sve se odigralo u sekundi. Pokušao sam da dozovem obezbeđenje ali je i obezbeđenje počelo da nas psuje. Bili su potpuno nezainteresovani. Njih petorica su samo stajali i nisu želeli da nam pomognu – kaže za “Blic” Kajin prijatelj koji je sve vreme bio uz nju. Odmah nakon napada Kaja se sa prijateljem uputila u policijsku stanicu gde su podigli prijave protiv NN lica, a prijavili su i krađu telefona. Iako nema vidljive povrede, Kaja je trenutno u svom stanu i potpuno je ogorčena, depresivna i u šoku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *