Posle povećanja grudi leva ruka joj ostala paralizovana

ruka
Bivša stanarka Big Brothera i manekenka Nadine Sommerfeld (28) operisala je grudi po šesti put. Nakon što se probudila iz narkoze nije mogla da pomera ruku….

Nadine je, kaže, nosila dvojku, a nakon operacija nosi četvorku. Nakon pete operacije ostali su joj ožiljci pa je otišla kod lekara u Leipzig. Kada se probudila iz narkoze levu ruku nije osećala.

„Neurolog mi je rekao da su mi oštetili tkivo ruke. Sada idem na fizikalnu terapiju. Malo mi je bolje, ali lekar mi je rekao da ću se potpuno opraviti tek nakon tri godine“, kaže Nadine. Lekar Uwe T. koji radi kao anesteziolog u klinici u Leipzigu, slučaj nije hteo komentarisati. Kaže samo da je Nadine pre operacije potpisala dokument u kojem piše da je svesna rizika operacije, a rizici su i moguća paraliza i privremena gluvoća, prenosi Daily Mail,

Uwe T. je, kako piše Bild, lekar već 40 godina i nikada niko nije prigovarao zbog njegovog rada. Uwe kaže kako je moguće da Nadine ima problema s rukom zbog ranijih operacija jer su joj lekari tri puta operisali kroz živčano tkivo. Nadine pak misli da je  reč o greški lekara pa će tražiti 30.000 eura odštete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *