Pojavile su se nove šokantne slike prebijene Rijane

rijana prebijena
Samo nedelju dana otkako je Rijana sudskim rešenjem dozvolila Krisu Braunu da joj se približi, pojavile su se nove slike od brutalnog napada na nju 2009.godine…
Iako je februara 2009. godine ceo svet saznao šta se desilo sa Rijanom sa fotografija koje su bile objavljene, ipak su se sada pojavile dve nove slike koje najbolje ilustriraju šta se tačno dogodilo.
Mediatekeout.com je objavio dve nove slike na kojima se vidi otečeno lice pevačice, modrice oko očiju i rasečena usta, a pretpostavlja se da su slike napravljene u bolnici gde je Rijana potražila pomoć.
rijana prebijena
Fotografije dokazuju koliko je naprad bio seriozan i objašnjavaju zašto je Rijana tražil sudsku zaštitu i zabranu približavanja njenog bivšeg momka.
Zbog toga je Kris dobio 120 sati društveno korisnog rada i prisustvo časovima za suzbijanje porodičnog nasilja, a prošle nedelja mu je poništena sudska zabrana približavanja, s tim što ne sme verbalno da vredja ili na bilo koji način da maltretira Rijanu.
“Ironično je to što je neko pred izlazak mog novog albuma plasirao ove slike. To bi trebalo da bude strateški potez, ali niko ne može da spreči Božje planove“, napisao je na Twitteru iznervirani Braun, čiji album “F.A.M.E.“ treba da izadje 21. marta.
rijana prebijena

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *