Nikolina Pišek: Curavić me prevario pa sam ga ostavila

nikolina pisek
Voditeljka, glumica i novopečena pevačica Nikolina Pišek otkrila je u razgovoru za emisiju „Red carpet“ kako su izgledali njeni prvi glumački angažmani, šta je njen najveći fetiš i koliko se puta podvrgavala plastičnim operacijama….

Iako je nekoliko puta glumila praznoglave zgodne devojke, Nikolina Pišek smatra da će najbolje u životu proći oni koji su glupi i jako religiozni.

„Poprilično sam često glumila glupe devojke, pogotovo kada sam gostovala u nekim serijama. Tada su mi govorili da to neće biti teško jer ću ja biti uglavnom ono što jesam. Nisu to bile nikakve zahtevne uloge. Bilo je bitno da si obučen što uže i oskudnije i da se prošetaš kroz kadar“, ispričala je Nikolina.

Kao što je već poznato, Pišek je pobornica estetske hirurgije, pa bez imalo ustručavanja priznaje da se nekoliko puta podvrgavala operaciji nosa, ali kako kaže, grudi su joj prirodne.

Raskid veze s roniocem Kristijanom Curavićem podigla je veliku medijsku prašinu u susednoj Hrvatskoj. Sada je Nikolina otkrila i pravi razlog njihovog raskida.

„S Kikijem Curavićem raskinula sam zbog izdaje. Saznala sam za nemio događaj, da je ‘pevac’ bio u tuđem dvorištu, i preko toga nisam mogla preći. Kada sam saznala za prevaru osetila sam olakšanje, jer sam shvatila da sam bila u pravu kada sam sumnjala da se nešto događa“, bila je iskrena Nikolina koja je sada u srećnoj vezi sa srpskim biznismenom Matijom Čorkovićem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *