“Nataša je prezgodna i nije greh ako se skine“

nata riba
Pevačica Nataša Bekvalac je nastupala u emisiiji “Koloseum“ koja se prikazuje u ovkiru “Velikog Brata“ i tom prilikom obukla providni bodi sa cirkonima koji je privukao veliku pažnju gledaoca, ali i izazvao negativne kritike…

Cirkoni, naime, pokrivaju intimne delove tela i stvaraju takvu senku da deluje kao da pevačica na sebi nema apsolutno ništa ispod bodija. Ovakvo provokativno Natašino izdanje do sada gledaoci nisu videli, a snimak nastupa je postao pravi hit na YouTubeu, piše Blic.

„Tim koji radi sa Natašom priprema veliku transformaciju koja prati transformaciju njenog privatnog života. Nataša je mlada, zgodna i lepa žena koja je slobodna i tako i treba da izgleda“, rekao je za Blic izvor blizak pevačici, koji napominje da je Nataša veoma zahvalan saradniki da spremno prihvata promene.

Inače, kreacija koja je izazvala veliku pažnju je delo dizajnera Darka Kostića.

„Nataša je prezgodna devojka koju dugo niko ne skida i nije greh ako se skida do granica lepog i zanimljivog. Sve to izaziva veliku pažnju, a gledanost je jedini znak da je posao dobro odrađen. U modi je bitna senzacija, a ja uvek radim sa najboljima, sa velikim zvezdama i super curama“, rekao je Darko.

On dodaje da mu se sviđa način na koji je lepa Novosađanka koketirala u toj kreaciji. „Naravno da je sve to provokacija. Ona je imala šorts, a preko toga providni bodi sa cirkonima. Nikada ne prelazim granicu dobrog ukusa, važno je intrigirati, a da se pri tome ništa ne otkrije, kao što smo to sada radili“, kaže Darko.

{youtubejw}qzrB0KqoYDI{/youtubejw}

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *