“Mrzim svoju decu, to su životinje“

osmorke
„Moj san o ‘velikoj srećnoj porodici’ pretvara se u noćnu moru! Ima dana kad sam razmišljala o samoubistvu“, direktna je Nadya.

Postala je poznata nakon porođaja osmorki, ali kako je živeti s ukupno 14 dece otkrila je američkom magazinu InTouch. Kontroverzna 36-godišnja samohrana majka, Nadya Suleman, ponovo je uzbunila javnost izjavivši kako „mrzi svoju decu“ i zove ih „životinjama“.

„Mrzim ih, gade mi se. Starijih šestero se ponašaju kao životinje, potpuno su van kontrole jer nemam vremena da ih disciplinujem“, izjavila je Nadya. Odmah nakon toga se nadovezala: „Naravno da volim svoju decu, ali apsolutno želim da ih nikad nisam rodila!“

Zasigurno nije lako odgajati 14 dece i upravo zbog toga što nije bila svesna posledica svojih postupaka, Nadya je odlučila na tužbu protiv lekara koji ju je i oplodio. Trenutno je nezaposlena i živi od socijalne pomoći. Osim toga, Nadya se odlučila i na učešće u američkom reality showu u kojem se pronalaze partneri. Na taj način će doći do kakvih-takvih prihoda jer ne može naći stalni posao. Sad je samo pitanje kako će naći vremena za izlaske i muškarca ako ne može na kraj ni sa svojih 14 dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *