Milan Popović: Čekao numerologa da plati Floridske dugove

milan severina
Najpoznatiji balkanski ljubavni par odletio je na „sedmo nebo“ i ostavio fanove u nedoumici lete li na Cipar, Miami ili pak Las Vegas….
Kako je Milan Popović poznat po tome što ima svoju vlastitu numerologinju, koja je čak i predvidila njegovo vjenčanje sa Severinom ove jeseni, ‘kralj bakra’ možda je poslušao njene savjete odabravši baš 11. siječnja za plaćanje skoro 100.000 dolara svojih navodno zaostalih poreznih obveza na Floridi.
Bilo gdje da su svili privremeno ljubavno gnijezdo, Severinin dečko mora duboko posegnuti u džep da servisira život na visokoj nozi. Premda je luksuzni apartman na Fisher Islandu oglasio na prodaju i preko interneta s cenom od 2,6 milijuna dolara, za njega je, navodi autorica zasad neobjavljene knijige o tajkunima Irena Divković Milanović,  sve do prije dva dana dugovao golem novčani iznos.

placeno

Dospjeli porezni dug Milana Popovića u Miamiju iznosio je samo za prošlu godinu, piše Irena Divković Milanović, preko 17.000 dolara. Također, 11. siječnja ove godine platio je i porezne zaostatke za 2006. (31.750 dolara) i za 2008. godinu (44.5654,93) dolara, čime se u jednom danu “olakšao” za skoro 100.000 dolara. Inače, u knjizi će se, tvrdi Irena Divković Milanović, otkriti još mnogi zatajeni intrigantni detalji o Milanu Popoviću.  U cijeloj je priči svakako zanimljiv datum 11.01.2011. koji je prema riječima numerologa bio povoljan datum za zaželjeti ostarivanje neke dugogodišnje želje. Naime, 11. siječanj 2011. ili 11.1.’11. je povoljan dan za želje jer broj jedan simbolizira uspjeh, a na taj je dan preporučljivio i “očistiti” sve materijalne i moralne dugove.

lista duznika majami

– Primarno, broj jedan zaslužan je za snažnu volju, pozitivnost i čistu energiju – tvrdi jedan numerolog.

Kako je Milan Popović poznat po tome što ima svoju vlastitu numerologinju, koja je čak i predvidila njegovo vjenčanje sa Severinom ove jeseni, ‘kralj bakra’ vjerojatno je poslušao njene savjete odabravši baš 11. siječnja za plaćanje svojih obveza.

Odlomak iz knjige “Kondo, Kondo“, autorke Irene Divković Milanović

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *