Maštala o seksu sa drvenim penisom u školi

lady gaga
Kontroverzna pevačica Lady GaGa je otkrila da do svoje 15. godine nije imala skoro nikakav kontakt sa momcima jer je pohadjala katoličku školu gde su ih učili o bolestima koje mogu dobiti i apstinenciji….

„Išla sam u školu u kojoj su se zatvarala vrata i navlačile zavese kad bi medicinska sestra dolazila da nam govori o sigurnom seksu i celibatu. Više je to bio razgovor o apstinenciji nego o sigurnom seksu“, rekla je Lady Gaga.

„Ona koja nas je učila o sigurnom seksu je zapravo bila naša profesorka. Izvadila bi drveni penis i na njega navukla kondom“, prisetila se Lady Gaga, kojoj je čak palo na pamet da spomenuto nastavno pomagalo iskoristi i kao dildo. Međutim, tu fantaziju ipak, navodno, nije ostvarila.

Kontroverzna pevačica je rekla i da je njena majka ta koja ju je naučila da bude otvorenja prema seksu: „Moja majka je bila plesačica 20 godina i imala je puno gay prijatelja, straight prijatelja i prijatelja svih različitih rasa. Naučila me je da budem puna ljubavi i veoma otvorena, ali da pazim i na vlastitu sigurnost.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *