“Krzno! Radije ću hodati gola“

fur
Dvadesetpetogodišnja Nemica Hana Nitsche privukla je pažnju poziranjem za PETA….

Nije uspela da pobedi zahvaljujući Heidi Klum na Next Top Model takmičenju u Nemačkoj, međutim Hana Nitsche će čini se biti ta koja će se zadnja smejati, pogotovo nakon što je dobila odličan posao kao zaštitno lice PETA-a u posljednjoj kampanji protiv krzna.

Crno beli poster na kojem gola pozira ova izazovna dvadesetpetogodišnjakinja pod sloganom: „Krzno? Radije ću hodati gola!“ dovoljno govori o njenom šarmu i seksepilu. Hana grabi koracima kojima su pre nje išle Pamela Anderson, Alicia Silverstone i Eva Mendes, podržavajući prava društava za zaštitu životinja.

Hedi Klum manekenki nije ostala u dobrom sećanju, jer se našla pogođena njenim oštrim jezikom na Next Top Model takmičenju 2007. godine.

„Bila je jako neugodna. Stran mi je osećaj kad neko koga sam do tada smatrala svojim idolom s velikom dozom hladnoće me kritikuje i to javno“, izjavila je Hana Nitche.

Menekenka zbog tog iskustva priznaje da i danas oseća neugodu pred kamerama i da joj se mora svaki put suprotstaviti. To joj u svakom slučaju ide od ruke jer je do sada krasila naslovnicu nemačkog Maxima, a bila je angažovana i za vodeće brandove poput Herbal Essencesa i Maybellinea.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *