Karl Lagerfeld dizajnirao bočicu za dijetalnu Colu

karl
Veliki Karl Lagerfeld (Keiser) bacio je šape na svoju drugu kolekciju modno osveštenih bočica za Diet Coke….

Verovatno najzaposleniji čovek na svetu svoje umeće pokazao je u jednom drugom svetlu, dizajnirajući svoju drugu kolekciju, nazvanu Love It Light, za limited edition bočice Diet Coke. „Sviđa mi se ono što smo napravili prošle godine, ali nova kolekcija bočica će biti još bolja. Srećan sam što nastavljam saradnju s Coca-Colom“, izjavio je Karl Lagerfeld.

Kako prenosi neon.com, tri aluminsijumke bočice u beloj i roze boji inspirisane su Coca-Colinim lutkama Eleanor, Bernadette i Irene. Ako ne znate ko su ove heroine, trk na Google jer Karl kaže da tačkice na bočicama asociraju na Bernadettinu romantičnost, zavijene prugice na Eleanorinu modnu osveštenost i zvezdice na Ireninu rockersku dramatičnost. Naravno, tu je i tanušna crna silueta s konjskim repićem.

Od 2003. godine bočice su prošle kroz ruke dizajnera kao što su Matthew Williamson, Gianfranco Gerre, Marni i Robert Cavalli, čime je (dijetna) Cola postala modno najosveštenije piće na svetu i nova tiha patnja kolekcionara, koji će najnovije primerke u posebnim prodavnicama moći da pronadju od juna ove godine.

A do tad isčekujemo i kampanju koju će snimiti Karl glavom, naočarama i repićem (a ko drugi, uostalom?) i u kojoj će se pojaviti Coco Rocha (zajedno s Baptisteom Giabiconijem reklamirala i prošlogodišnju suradnju Karla i Diet Cokea), američki model Heidi Mount i mlada jamajčanska manekenka Jeneil Williams.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *