JK: I Cecina i Brenina nova pesma je s*anje

jk
Jelena Karleuša je samo dan nakon pojavljivanja Cecinih i Breninih pesama na internetu rekla glasno šta misli….

„Nisam očekivala baš ovoliko s*anje od moje dve starije koleginice. Znate šta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić za ovo s*anje? Ozbiljni hitovi“, obratila se Karleuša preko svog statusa samo dan nakon što su Ceca i Brena pustile prve pesme sa svojih novih albuma u internet prodaju, piše Puls. Iako nije napisala konkretno na koga misli, vrlo je jasno da je JK komentarisala dve folk zvezde, što su prepoznali i njeni prijatelji i počeli da daju komentare, ali spominjući imena Cece i Brene, piše Blic.

Popularna JK je posle toga još nekoliko puta pisala na „facebooku“, ni jednom ne demantujući da je upravo na njih mislila, a iskoristila je priliku i da dodatno pohvali Seku Aleksić.

„Dunja, drugačija, originalna i progresivna, Dara odličan pevač i odlična nova pesma, kratko i jasno: hit, Seka, veliki trud, prati trend i super nova pesma“, pojasnila je JK.

U press službi Lepe Brene rečeno je da neće komentarisati Jeleninu izjavu dok su iz Cecinog PR tima pitanje prosledili na producenta i kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji je objasnio da je jedino publika merodavna da daje ocene.

„Kakva je pesma, govori reakcija publike, preopterećenost sajta, pa čak i ta želja pirata da se ukrade i postavi na što više sajtova. To je jedina merodavna reakcija“, prokomentarisao je Mili, a saopštenjem se oglasila i Sekina pres služba.

„Seka je preokupirana promocijom novog singla „Soba 22“, a kao i dosad neće komentarisati ništa što je vezano za pomenutu osobu“, rekli su iz Sekine press službe, dok se Dara Bubamara, kojoj je Karleuša više puta u poslednje vreme upućivala komplimente, zahvalila kolegici.

„To je njeno mišljenje i hvala joj što je realna. Takodje, moram da joj se zahvalim što je nedavno pohvalila moj izgled u jednom nedeljniku. Ja ne bih da komentarišem tudje pesme, a na estradi ima mesta za sve. Ne može svako uvek da ubode hit. Ja imam tu sreću da imam njuh za hitove“, istakla je Dara za „Alo!“, a zahvalnost Jeleni Karleuši izrazila je i Dunja Ilić, koja se takodje našla na spisku osoba kojima je upućen kompliment.

„Želim da se zahvalim Jeleni Karleuši, jer je za razliku od drugih kolegica, koje su sujetne i ljubomorne, zapazila moj uspeh i talenat. Što se tiče novih pesama Cece Ražnatović i Lepe Brene, ne bih mogla da se izrazim baš tako kao Jelena, ali nisam oduševljena njihovim novim singlovima“, izjavila je Dunja za „Alo!“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *