Jelena Karleuša nastupala skoro gola!!!

jk
Drama sa zastarelim silikonima koju je nedavno imala pop pevačica Jelena Karleuša, posle čega je završila na operacionom stolu, može se pripisati prošlosti jer su njene grudi na nastupu pre dve večeri u jednom beogradskom klubu izgledala odlično, što bi se reklo – kao nove!
Naime, nekih sat vremena posle ponoći, u stilu svetske zvezde, JK se u pratnji nekoliko momaka iz obezbeđenja pojavila u klubu na Adi Ciganliji pred tri hiljade obožavalaca odevena u – crne tračice! Naravno, da ne bi trake klizile i migoljile se po Jeleninom telu i ne daj bože otkrile nešto što je samo za oči njenog supruga Duška, bio je zadužen kombinezon na kome je sve to bilo nalepljeno, baš na mestima gde treba.
jk
Ovakav pevačicin potez ne bi trebalo da čudi jer je ona jedna od najglasnijih zagovornika teze da se muzika i sluša i gleda. E pa, preksinoć, ako je suditi po pogledima i izrazima lica muškog dela publike, imalo je šta da se vidi. Naravno, ceo performans bio je propraćen budnim okom Karleušinog muža Duška Tošića, koji je sa svojim društvom uživao u jednom od separea, kojem nije smetalo ni kada je Jeca jednog dečka skinula na sceni, a potom i bičevala u sado-mazo maniru. Svoju jedinicu sa velikim osmehom na licu posmatrala je Divna Kareluša, koja se zabavljala s ekipom za stolom. Iznenađenje kod publike je izazvala i Jelenina interpretacija nekoliko Breninih starijih pesama jer se zna da o svojoj starijoj koleginici nema baš lepo mišljenje, a Karleuša je i na terenu opravdala ono što je rekla za Darinu pesmu „Galama“, da je hit, čiji je deo otpevala. Od poznatih ličnosti, u punom klubu viđeni su fudbaler Lola Smiljanić, njegov kolega iz Crvene zvezde Uroš Ćosić, bivša učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ Ana Sević i Zorica Dukić, pobednica „Parova“.
Izvor: Alo.rs
Ivan Gajić
jk
jk
jk

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *