“Ja imam talenat“ – Milica i Nenad pobednici

ja imam talenat
Pobednici druge sezone takmičenja “Ja imam talenat“ su plesni duo Milica Đokić i Nenad Mahmutović!
Ostavili su srce na podijumu, fascinirali nas i obavezali da i sami budemo bolji – oni su pobednici druge sezone takmičenja Ja imam talenat!

Plesni duo koji „ne čuje već oseća“, osvojio je najveći broj SMS glasova publike i upisao se u „istoriju“ takmičenja kao drugi „Talenat“ koji je osvojio vrednu novčanu nagradu

„Srebro“ i „bronzu“ osvojili su Đurađ Đuričić i Anđela Nikolić koji su osvojili skutere!

Plasman ostalih takmičara:

4. Draga Džinić
5. Katarina Bogićević
6. Tamara i Dušan
7. Boris Lukman
8. Katarina Jovanović
9. USB
10. Kvartet Nevski

Dva i po meseca raspevavanja, uvežbavanja koreografija i lomljenja palica je vredelo – nama su pružili zabavu, a sebi plasman u finale.

Finalne večeri se za komad zvezdanog neba, SMS glasove publike i, na kraju novčanu premiju, borilo deset najboljih.

Veliko finale „Talenta“ otvorio je bubnjar Đurađ Đuričić (7) . „Prašio“ je iskusno, a na kraju nastupa, ponesen gromoglasnim aplauzom publike, slučajno palicom pogodio jednog člana žirija – Milija. „Pogodio je sudiju, ali je očarao“, rekao je Mili, dok je Ivan Tasovac mladom bubnjaru, zbog „lupanja“ predvideo i karijeru poslanika.

Usledeo je kabaretski nastup Katarine Bogićević koja je pevala pesmu „Magični šeširi“ na španskom, francuskom i engleskom. Multilingvalna Katarina je pobrala ovacije publike i pohvale žirija. Ipak, njihove lepe reči nisu bile glasne koliko podrška publike, koja nije štedela dlanove ni kada je mlada Anđela Nikolić (10) iznela svoju harmoniku…

Devojčica koja prevaljuje dalek put od kuće do škole kako bi vežbala harmoniku, govori o njenoj velikoj ljubavi prema ovom instrumentu. Zato je zaslužila da se nađe u finalu sa najboljima i odsvira sve „od Baha do sevdaha“.

Posle Baha scenom se prolomio zvuk pesme „Smooth criminal“ u izvođenju srpskog Majkla Džeksona Borisa Lukmana. Ukoliko ste se ikada pitali kako je Majkl Džekson klizio po bini i suprotstavljao se gravitaciji u svom najprepoznatljivijem plesnom koraku, moraćete da pitate Lukmana. Tročlani žiri je zanemeo nakon njegovog nastupa, tako da nismo saznali kako to radi…ali čuli smo da će, ako osvoji 100.000 evra, „uraditi sve da dovede Moniku Beluči u Beograd“.

Usledeli su nastupi zombija, odnosno rasplesanih momaka iz kvarteta Nevski, pevačice Katarine Jovanović, talentovanih članova sastava USB koji su sa glavne bine uradili kolut unazad i skočili pred žiri (!), operske pevačice Drage Džinić, Tamare i Dušana i neverovatne Milice i neverovatnog Nenada. Oni muziku ne čuju, oni je osećaju, i na tome, na njihovoj hrabrosti i talentu, možemo samo da im aplaudiramo!

Do finala takmičenja su došli sami, uz pomoć Milija, Danice i Ivana se usavršili, a sada im je podrška publik dala „vetar u leđa“.

Tačno je da Milica i Nenad imaju 100.000 evra, ali svi oni IMAJU TALENAT!

MONDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *