Brat me nazivao svinjom, oca nisam smela da zovem tata

dzenet
U ekskluzivnom intervjuu za Today, Janet Jackson je otkrila neke šokantne činjenice o svom životu o kojima do sada nije govorila, piše todayshow.com.

„Doslovno sam udarala glavom u zid zato jer se nisam osećala privlačno. U mom životu je bilo puno boli i da, osećala sam se vrlo neprivlačno“, izjavila je pevačica i glumica.

Janet je o tome pisala i u svojoj novoj knjizi “True You: A Journey to Finding and Loving Yourself“. A između ostalog tvrdi i da se sada oseća bolje nego što se osećala kada je imala 20 godina.

„Još uvek nisam zadovoljna svojim izgledom, ali više zbog toga ne lupam glavom od zid. To neće tek tako završiti, ali sada znam kako se nositi s tim“, rekla je.

Problemi i kompleksi koje Janet ima zbog svog izgleda verojatno su posledica toga kako su se njena braća, uključujući i Michaela, koji  je nazivao svinjom i kravom, odnosila prema njoj.

„To vas može nasmejati. Neki ljudi bi rekli da se braća i sestre tako međusobno šale, i da je sve to simpatično, ali ja sam od onih kojima to nije nimalo smešno. To me pogađalo,“ priznala je Janet.

U intervjuu je čak otkrila i da svog oca nije smela zvati tata. „Za tebe sam Joseph, nemoj me zvati tata“, rekao mi je i to me dok sam bila dete strašno pogodilo.“

„Znam da me moj otac voli, ali to pokazuje na svoj, drugačiji način,“ dodala je Jenet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *