„Ako se već slikate gole, sakrijte lice!“

resse
Američka glumica Reese Witherspoon je na dodeli MTV filmskih nagrada osvojila “Golden Popcorn“, a u svom govoru je popljuvala starlete, reality zvijezde i sve one dame koje imaju potrebu da se slikaju gole….

„Shvatam, drage devojke, da je strašno cool biti loša devojka, ali zapamtite da je moguće uspeti u Hollywoodu i bez nastupa u reality emisijama“, rekla je Reese i od publike dobila zaslužene ovacije.

„Kad sam počela raditi ovaj posao, ako ste snimili kućni pornić, bilo bi vam strašno neugodno, sakrivali biste se ispod kreveta. Kad već imate potrebu da se gole slikate mobilnim telefonima, barem sakrijte lice“, poručila je Reese.

Kako je u publici sedela i njena mlađa kolegica Blake Lively, čije su golišave fotografije nedavno preplavile internet, sumnja se da je Reese svoj govor uputila upravo njoj,

Podsetimo, Blake se prošle nedelje našla u centru skandala nakon što su internet preplavile njene golišave fotke, a iako je tvrdila da su fotografije lažne i najavila tužbu protiv svih koji ih objave, niko joj zapravo nije poverovao, pa očigledno ni Reese.

Međutim, njena PR je ubrzo demantovala navode da je glumica u svom govoru, koji je Roberta Pattinsona, Patricka Dempseyja i Chelse Handler, koji su takodje sedeli u publici, naterao na gromoglasan smeh, mislila na Blake. Samo ona zna šta ju je onda nateralo na ovakve komentare.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *