Zašto su originalne zebra zavese skuplje?

Najpopularnije zavese su one sa modernim sistemima – zebra zavese. Osim što unapređuju estetiku prostora, one imaju i brojne prednosti zbog čega se sve više kupaca odlučuje da ih postavi.

Pa kao i kod svih proizvoda, čim se pojavi traženi original vrlo brzo se pojavi i njegova kopija koja svojom cenom mami kupce. Kod zebra zavesa cena uključuje mnogo toga zbog čega ona nije odraz mode i prestiža.

Zašto je cena zebra zavese po kvadratu viša?

Kada su u pitanju zebra zavese cena po kvadratu je obračunska mera samo kod originalnim modela jer se zavesa pravi prema posebnim specifikacijama svakog, pojedinačnog prozora pa i cena varira od ukupnog iznosa.

Kopije se prodaju kao gotove zavese određenih dimenzija pa će biti šire nego što bi trebalo, a to je možda i najmanji problem kada se ne traži prodaja kod koje je kriterijum „zebra zavese cena po kvadratu“ jedino validan za obračun.

Takve firme će besplatno izaći na teren, precizno uzeti mere i onda i pravilno postaviti zebra zavese. Cena po kvadratu u tom slučaju je mnogo prihvatljivija jer nemate dodatne troškove za majstore koji će vam postaviti zavesu pravilno.

Dan noć zavese – kvalitet je važan

Prilikom kupovine ove zavese dan noć cena treba da bude odraz kvaliteta koji se ogleda u kvalitetnim materijalima od kojih se pravi jedna zebra zavesa.

Mnogi ne znaju da je velika prednost dan noć zavesa u tome što imaju platno koje je antibakterijsko, ne skuplja mirise, nečistoću, prašinu i grinje. To rezultira da se ne skidaju i ne peru, nešto što je karakteristično i što sve domaćice vole.

Uz originalno platno i mehanizam mora biti visokog kvaliteta, ne sme da se kvari koliko god se zavese podigle i spuštale, nešto što kopije ne mogu da pruže i zato im je češće potrebna zamena.

Pravi pogodak pri svakom uređenju

Idealne su i za poslovne i za stambene prostore. Odlične su za dečije sobe, prostore sa osobama koje su sklone alergijama, mogu se postaviti i u bolnice i zauvek će biti čiste.

Prilikom kupovine zebra zavese cena po kvadratu obuhvata sve prednosti, ali i platno koje se izrađuje u bezbroj boja i varijanti tako da se uklapa u svaku prostoriju i način uređenja. Tome doprinosi to što se postavlja neposredno ispred stakla čime se prostor oslobađa i deluje mnogo prostranije nego inače, prednost koju nije moguće dobiti sa drugim modelima.

Zebra zavese ne blede i blokiraju UV zračenje pa će u prostoriji koja je osunčana biti prijatnije uz niže temperature.

Platno je dvostruko i rotiranjem se može korigovati stepen prolaska svetla kroz zavesu i lako možete dobiti potpuno zamračenje, delimično zasenčenje ili potpuno sklanjanje zavese sa prozora.

Sve ove prednosti mogu da donesu jedino originalne zebra zavese koje jesu skuplje, ali traju godinama, ne menjaju se, ne kvare se, a platno je blistavo čisto kao da je zavesa tek sad postavljena.

Kupci, potreban vam je oprez pri kupovini zavesa sa sistemima, ali kada pronađete firmu koja se bavi proizvodnjom, dobićete najbolje za svoj novac i sve garantovane prednosti.