Najlepši osmesi u muzičkoj industriji

Majli Sajrus
Majli Sajrus

Osmeh pevača i pevačica na omotima njihovih albuma, u muzičkim spotovima, na promotivnim posterima, u televizijskim emisijama, na nastupima i koncertima mora da bude savršen. Kao i svet Holivuda, čitava muzička industrija nalazi se pod lupom javnosti. Pevači i pevačice vođeni idejom da je za uspeh i popularnost, pored muzičkog talenta, potreban i dobar izgled, na osmeh obraćaju posebnu pažnju.

Transformacije osmeha zato nisu retka stvar u svetu muzike, a zubari koji to znaju,  imaju puno posla sa pevačkim zvezdama.

U daljem tekstu, pogledajte neke od najšarmantnijih osmeha na svetu, a ako i vi želite da ulepšate svoj osmeh toplo vam preporučujemo specijalističku stomatološku ordinaciju u Nišu, Dr Cucić, https://www.drcucic.com.

Ovo su samo neki od poznatih pevača i pevačica koji su se potrudili da svoj osmeh dovedu do savršenstva i time pokazali da je nekad za dobar izgled potrebna samo jedna mala pomoć – pomoć zubara.

Majli Sajrus

Ćerka poznatog kantri pevača, Bilija Reja Sajrusa, nekadašnja Hana Montana u istoimenoj seriji, a sada popularna pevačica koja je u modu kroz svoju muziku uvela takozvano „tverkovanje“ pleni svojim lepim osmehom. Međutim, da to uvek nije bilo tako pokazuju snimci i fotorafije upravo iz njenog tinejdžerskog perioda, kad je bila Dizni zvezda i glumila Hanu Montanu.

Pritisak sa kojim dečije zvezde u Americi moraju da se nose preveliki je, o čemu svedoče sudbine mnogih koji su kao mali postali vrlo popularni, a onda krenuli lošim putem (primer je Mekoli Kalkin, poznat po filmu „Sam u kući“, ali i Lindsi Loan, Dastin Dajmond, Edvard Ferlong, Amanda Bajns). Verovatno je taj pritisak javnosti najviše i uticao na to da Majli Sajrus još kao maloletna devojka svoj osmeh vidi kao slabu tačku i odluči se da ga u potpunosti transformiše.

Kod Majli su problematični bili prednji zubi i desni, ali je očigledno to vrlo brižno i dobro sređeno. Sadašnji osmeh Majli Sajrus je biserno beo i savršeno pravilan. Ona je čak bila zaštitno lice vrlo poznate kozmetičke kuće „MAC“ za koju je kreirala sopstvenu liniju ruževa. A zna se da nošenje karmina, čak i onog koji je manje jarke boje, ali i bilo kog kozmetičkog preparata i šminke, zahteva zube bez mane. Ima li lepše kombinacije od klasičnog crvenog ruža i divnog osmeha?

 

Šeril Kol

Šeril Kol
Šeril Kol

Jedna od najpoznatijih britanskih pevačica i omiljeni član žirija u šou „X faktor“, Šeril Kol, svoju karijeru je započela upravo u sličnoj muzičkoj rijaliti emisiji „Popstars: The Rivals“. Javnost je imala priliku da posmatra Šeril Kol od njenih prvih koraka u muzičkoj industriji 2002. godine do vrhunca njene karijere i popularnih hitova. Bila je deo grupe „Girls Aloud“, a sve pevačice u ovoj muzičkoj grupi krasila je lepota. Šeril Kol je samo još pomoć zubara bila potrebna, pa da i ona izgleda savršeno. Britanski mediji su vrlo burno ispratili njenu transformaciju osmeha.

Kad smo već kod britanskih pevačica, i Viktorija Bekam, koja se najpre proslavila kao članica grupe „Spice Girls“ a tek onda kao supruga Dejvida Bekama, sada ima divan osmeh na kom je takođe bilo posla za zubara.

Sajmon Kauel

 

Sajmon Kauel je kolega Šeril Kol u „X faktoru“. On nije pevač, ali je vrlo bitna i moćna osoba u muzičkoj industriji. Kao preduzetnik, vlasnik muzičke izdavačke kuće i televizijski producent, uticajan je u svetu muzike jer je upravo on osmislio čitav koncept muzičkih emisija u kojima se nepoznati pevači takmiče i bore za pobedu koja treba da im obezbedi uspešnu muzičku karijeru i popularnost širom sveta. To su emisije: „Pop Idol“, „American Idol“, „X Factor“, „Britain’s Got Talent“.

Poznat je po svojoj strogoći, surovoj iskrenosti, oštrim komentarima, duhovitosti, ali i po svom osmehu. Njegov očaravajući, zaslepljujuće beli osmeh postao je njegov zaštitni znak. Zanimljivo je da sve učesnike njegovih muzičkih emisija koji dospeju do finalnih epizoda šalje kod zubara na „sređivanje“, kao deo njihove transformacije od običnih ljudi do zvezda. Sajmon Kauel, iako nikako ne može da se odrekne pušenja, na brigu o svojim zubima troši, kako se priča, na hiljade dolara mesečno.

 

Selin Dion

 

Selin Dion
Selin Dion

Ova franko-kanadska prevačica ima jedan od najsnažnijih i najprepoznatljivijih glasova u muzičkoj industriji. Dobitnica je mnogobrojnih muzičkih nagrada, učestvovala je čak i na Evroviziji, a njenu pesmu „My heart will go on“ snimljenu za film „Titanik“ zna cela planeta. Njen osmeh je morao da bude sređen da bi odgovarao veličanstvenosti i impozantnosti njenih glasovnih sposobnosti. Međutim, mora se priznati da njeno „doterivanje“ kod zubara nije bilo drastično i da je uspela da ulepša svoj osmeh, a da ne izmeni i pokvari ono što je karakteristično i svima poznato u njemu.

 

Džastin Timberlejk

 

Justin Timberlake
Justin Timberlake

Kao mladi član grupe „N Sync“ koja je bila aktivna krajem devedestih i početkom novog milenijuma, Džastin Timberlejk je osvajao ženska srca širom sveta. I tada, na početku svoje karijere, mogao je da se pohvali lepim osmehom, ali je sa godinama i sa brojnijim posetama zubaru njegov osmeh došao do savršenstva. Oženjen je glumicom Džesikom Bil, nama možda najpoznatijom po ulozi u seriji „Sedmo nebo“, koja takođe može da se pohvali svojim zubima i osmehom. Mnogi upravo njih određuju za par sa najlepšim osmesima, rame uz rame sa Blejk Lajvli i Rajanom Rejnoldsom.

 

Rijana

 

Rijana
Rijana

U skladu sa njenim velikim hitom „Shine bright like a diamond“, Rijana ima osmeh koji sija dijamantskim sjajem. Iako često menja svoj izgled, imidž, boju kose i frizuru, osmeh je ono što je kod Rijane uvek isto. Zanimljivo je da neretko stavlja zanimljive estetske proteze od zlata i dragog kamenja, u skladu sa rep i hip-hop muzikom čiji je veliki ljubitelj.