Najbolji saveti za kombinovanje krznenog prsluka

Hladni dani su uveliko tu i vreme je da počnemo da se oblačimo slojevito. Nekada ova promena prija, jer smo više inspirisani kada imamo više komada odevnih predmeta na sebi. Tada, možemo da kombinujemo različite odevne komade i da to izgleda perfetkno i elegatno ili opušteno, a sve u zavisnosti od prilike. Marame, šalovi, kape, rukavice, prsluci, džemperići i ostalo dolaze u obzir u svakom slučaju.

Krzneni prsluci su apsolutno IN i u ovoj sezoni. Oni su savršeni i gotovo da ne postoji prilika kada ih ne možete nositi. Nisu svi ljubitelji krznenih prsluka, ali postoje oni koji zbog različitih predrasuda i ne žele da ih probaju. Treba pružiti šansu i priliku i ovoj vrsti odevnih predmeta, jer zaista mnogo dobro mogu da izgledaju.

Patike i krzneni prsluk

Sada je već jasno da su duboke patike i krzneni prsluk dobitna kombinacija u ovoj sezoni. Devojke često vole da kombinuju sportske patike sa prslukom jer sa jedne strane patike pružaju udobnost i odaju utisak opuštenosti dok krzneni prsluk pruža elegantnost ali i toplotu u hladnijim danima.  Ovaj trend je karakterističan za prolećni period jer temperatura ume često da varira, pa se uz patike i trenerku nosi i prsluk koji se može lako skinuti ili obuću u zavisnosti od trenutne temperature. Dakle, kombinacija patike i krzneni prsluk je pravi hit za ovu sezonu.

Večernji izlasci – crni i beli krzneni prsluci

Kada su u pitanju večernji izlasi, zaista treba da vodite računa o boji krznenih prsluka. Oni bi trebalo da budu ili crni ili beli, jer se na taj način ističe vaša elegancija. Crni i beli krzneni prsluk, najbolje idu uz crne haljine i crne kožne jakne. To su najbolje kombinacije, sa kojima sigurno ne možete da pogrešite. Zatim, uz crne pantalone i duge čizme sa potpeticom možete kombinovati i jednu i drugu boju prsluka. Takođe, ako ste za večernju varijantu odabrali teksas farmerice, onda ćete njih najlakše uklopiti sa crnim ili belim krznenim prslukom. Ovde možete pronaći još saveta kako možete nostit prsluk.

Opuštene varijante – prsluci u bojama, šareni

Za svaki dan možete izabrati i prsluke u raznim bojama ili čak šarene. Krzneni prsluci koji su dominantni ove sezone su u narandžastoj, maslinasto zelenoj i plavoj boji. Njih možete nositi kako na kožne jakne, tako i na teksas jakne. Dobra stvar je što ove krznene prsluke možete kombinovati sa patikama. Patike savršeno idu uz krznene prsluke, iako se činilo pre nekoliko godina da ova kombinacija nije baš moguća niti stilski baš ispravna. Međutim, patike je danas moguće kombinovati i uz elegantne varijante. Sa druge strane krznene prsluke je moguće kombinovati i uz neke varijante koje nisu baš elegantne. Čak i ako želite da se obučete slično kao vaš  parnter ili partnerka možete nositi ovaj odevni komad jer ga i muškarci i devojke često kombinuju u raznim varijantama.

Poslovne varijante – jednostavni dugi krzneni prsluci

Za poslovne varijante možete nositi malo duže krznene prsluke. Ako ne smete previše da eksperimentišete, onda bi dobro bilo da to opet budu crni ili beli krzneni prsluci. Sivi krzneni prsluci su odličan izbor za sve poslovne varijante. Ove krznene prsluke možete da nosite uz cipele sa potpeticom, čizme sa potpeticom, ali isto i sa patikama. Kako sada i poslovne kombinacije mogu da idu uz patike, onda će odlično doći uz sve to i krzneni prsluk. Naravno da u ovom slučaju ne možete da kombinujete šarene patike i neke sa specijalnim printovima. Za poslovne varijante treba da izaberete jednostavnije patike, elegantnije patike i na taj način i celokupni izgled će biti bolji i prihvatljiviji.

Savet plus – vodite računa o krznenim prslucima

Svetliji krzneni prsluci se brže prljaju i fleke su vidljivije. Morate o tome da vodite računa, jer jednostavno ne izgleda pristojno kada ga ne održavate onako kako treba. Posebno treba da vodite računa kada nosite bele krznene prsluke, jer oni koliko god da su efektni, mogu da deluju vrlo ružno ukoliko se ne održavaju na pravi način.