Koje muške sandale su IN ovog leta?

Neformalna garderoba i generalno opušten izgled su se vratili u modu, na velika vrata. Ponovo je moguće biti modno elegantan i sofisticiran, bez straha da ćeš zagaziti u vode pretencioznosti.

Pamučne pantalone, kratki rukavi, majice i šorcevi od lanenog materijala – birajte, sve je dozvoljeno. Ono što je novost za sve vas koji se zbog neobaveznog stila ponekad osećate modno neosvešteno, je da ovim stajlingom to postajete! I što je najbolje, kao jagoda na tortu dolazi podatak da ovakav autfit kompletnim, i istovremeno udobnim do kraja, čini par japanki ili letnje sandale.

Zašto muškarci ne vole sandale?

Većini muškaraca sandale nisu dovoljno seksi i muževna obuća. Nenaviknuti na njih sami sebi izgledaju neobično, previše svesni da nose nešto na sebi što nije baš svakidašnje. Muškarci, oslobodite se predrasuda, i nosite obuću koja je funkcionalna, i koju volite.

Modna industrija poslednjih sezona donosi modele koji su neverovatno cool i šik, a u isto vreme odišu elegancijom, pa je tako postalo jako teško pogrešiti u odabiru. Pred vama je nekoliko predloga kakve sandale možete kupiti, u zavisnosti da li se spremate za more, večernju šetnju ili izlazak u grad.

Pierre Hardy crne kožne sandale

Ono što može da bude prepreka za ovaj model može biti cena, tričavih 535 dolara, tako da recimo da je ovo model za one sa dubljim džepom. Moderan i jedinstven oblik nekako uspeva nemoguće – da istovremeno izgledaju šik i ležerno, pogodne za manje više svaku zamislivu priliku. Dizajnerski ovo je sandala iz snova – pred vama je fuzija dva brenda koja su sinonim za udobnost: Air Maxa 90 i Birkenstocka.

Barbara Shaum Sokratove sandale

Ručno pravljene, osmišljene od strane najpoznatije i legendarne dizajnerke Barbare Shaum, ove sandale su koža od početka do kraja. Poznate već preko 50 godina, ove  oda su Barbarinoj filozofiji kakvu obuću treba praviti – lepu i nepoderivu. Moguće ih je poručiti na licu mesta, u njenoj radnji u Njujorku, gde će vam premeriti stopu i napraviti model samo za vas, ili preko sajta Sida Mashburna. Cena sitnica – 415 dolara.

Birkenstock Arizona

Klasične sandale sa dve trake i podesivim kopčama, godinama su sa razlogom bile prvi izbor za udobnu šetnju, da bi poslednjih sezona uspele da naprave proboj i postanu letnja obuća koju ćete nositi i u kafiću, fensi mestima pa i modnim revijama. Izuzetno kvalitetne konstrukcije, opremljene specijalnim jastučićima u đonu, duboke kupe na peti uz izdržljivi materijal tipa koža i plute, presiguran su izbor za sve vremenske i modne prilike.

Arizona model je dostupan u beloj ili crnoj varijanti, što im daje futuristički izgled. Mi vam predlažemo i  modele u pastelnim prirodnim tonovima, koji se odlično uklapaju sa hrapavom površinom traka. Cena ovde  već ne bi trebalo da predstavlja problem, pogotovo uzme li se u obzir kvalitet proizvoda, i iznosi 100 dolara.

Teva Universe

Poslednji predlog za danas su sandale čija namena više nije vezana isključivo za duže šetnje i staze, ali su defintivno i dalje najbolja opcija za te vrste aktivnosti. Karakterističan sistem petlji i metalnih trouglića, specifičan način lepljenja i ultra izdržljiv gumeni đon, garant su da dobijate pravu obuću za na primer brze šetnje.

Modni znalci su ih oplemenili jarkim bojama i modernijim dizajnom, tako da više nije neophodno da nosite obuću za preobuvanje, već možete pravo sa staze u omiljeni kafić.