Kako svom partneru ulepšati jutro

Ukoliko to želite, svaki dan vam može početi sa osmehom, puno radosti, sreće i ljubavi. Iako živimo u brzo doba, kada je gotovo nemoguće uskladiti svoje jutarnje rituale sa ritualima partnera, pokušajte da, ako ništa drugo, oboje ustanete makar pola sata ranije i napravite za sebe malo zajedničkih trenutaka.

Good morning

U svakom slučaju, postoji mnogo načina kako biste svom dragom/dragoj, a i sebi, mogli ulepšati jutro, a samim tim i čitav dan.

Najpre, da biste vi mogli nekome preneti ljubav i pozitivnu energiju, morate se sami probuditi veseli i razdragani. To naravno nije uvek moguće, ali mi vam savetujemo da pokušate da pobedite negativne misli života optimističkim stavovima.

Otvorite najpre prozore, udahnite svež vazduh, popijte u miru svoju prvu jutarnju kafu (idealno bi bilo da sve to radite sa partnerom), istuširajte se i doručkujte u miru.

Dan će idealno početi ukoliko svom izabraniku kažete koliko vam znači, koliko ste srećni što ga imate, koliko vas zasmejava ili prosto da ulepšava vaš dan i život uopšte. Ove reči, ma koliko možda nekima zvučale kao fraza, prijaju ušima i svako, pa i suprotna polovina, voli da ih čuje.

Ukoliko pak partner nije sa vama možete mu takve reči saopštiti i tako što ćete mu poslati lepu sms poruku. Bilo kakav vid nežnosti uvek će dobro doći. Jednostavno mu napišite da ga volite, da se ponosite njim/njom, da mu nešto lepo stoji ili pak da je divan roditelj vašoj deci.

Isto tako, možete mu ostaviti poruku na sekretarici i njom mu ukazati koliko vam znači.

Pošaljite mu ili mu pustite neku lepu pesmu za dobro jutro, koju on ili oboje volite. Buđenje uz omiljenu pesmu mnogo je lepše od zvuka alarma.

Pripremite za njega doručak kakav voli, donesite mu kafu u krevet, priuštite mu jutarnju masažu koja će ga opustiti za predstojeći dan. Spremite mu/joj garderobu za posao ili trening, izađite zajedno u jutarnju šetnju parkom, ili na kafu u omiljeni obližnji kafić. Skoknite do pekare dok on još spava i uzmite topla peciva ili mu napravite neku lepu ovsenu kašu sa jogurtom, a zatim se vratite u krevet i pojedite ih zajedno uz kafu, čaj ili sok.

Ono što bi idealno bilo jeste da, u ovom brzom tempu života uvek pronađete vremena za vas. Jutro i veče su idealni za to. Ako jutro započnete uz ljubav, osmehe, pažnju i lepe reči, uspevaćete da čitav dan pregurate bez problema znajući da vas neko voli i čeka, i da sve ostalo nije ni upola važno. Nećete se nervirati zbog gužve u saobraćaju, zbog problema na poslu ili reda u banci.

Zato je idealan dan onaj na koji ćete se probuditi uz svog partnera, pola sata, pa i sat vremena ranije, i bez žurbe, sudaranja i nerviranja uživati u delu dana koji postoji samo za vas, pa makar on trajao i 30 minuta. Doručkujte zajedno, popijte kafu zajedno, zagrljeni slušajte muziku, pogledajte jutarnji program.

Na taj način uspevaćete da odolite svakodnevnim stresovima, ali i da budete jaki za sve ono što vam život donosi i što je pred vama. Ljubav je pokretač svega, stoga poslušajte savete i videćete kako je sve krenulo na bolje, koliko ste smireniji i spremniji za svaki izazov koji je pred vama.